apfo Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 (editace) mám 2.0 TFSI benzín 11/2005, zrazu sa mi objavila kontrolka EPC a neskôr i žltá kontrolka motora, na VAG-u mi to v motore vypísalo nasledujúcu chybu: 001537 - dajaký snímač úrovne vozidla po vymazaní mi chybová hláška zmizla ale po štarte tam bola znova... auto sa chová normálne. neviete mi poradiť čo robiť??? vďaka Editováno: 9. Červenec 2012, autor: apfo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neios Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 ahoj mam ten isty problem octavia 2.0tfsi 2007 a co som sa docital na zahranicnych forach maju to problem americke verzie 2.0tfsi a tusim od 2005 do 2007 europske verzie motorov...vyriesi sa to aktualizaciou riadiacej jednotky co stoji okolo 30e... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apfo Vloženo 22. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Září 2013 inac mal si pravdu, poriesilo sa to novym softwarom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda98 Vloženo 3. Června Sdílet Vloženo 3. Června Zdravím potřebuji poradit, mám Octavi 2 2.0 tfsi 147kw při rozjezdech v kolonách mi skáče kontrolka EPC ale auto nejeví žádné problémy při jízdě, jsou dělané nové rozvody celá ( Go motoru ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Června Sdílet Vloženo 3. Června Diagnostika nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.