oranger Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Ahoj, chtěl bych vyhodit DX navigaci a místo ní dát obyčejné symphony rádio případně jeho MP3 verzi ze superba. Teď mám Ačkovou navigaci, Maxidot a MF volant. Bude mi MF volant a maxidot fungovat bez problémů jen prostým přehozením za symphony nebo v tom mám čekat nějaký háček? Tuším že Ačková navi neumí komunikovat po can bus a nevím jestli symphony potřebuje can nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 jakou máš ted navigaci? A,B,C? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 (editace) Má navi "A" (psal to). Domnívám se, že po překódování rádia a volantu to bude bez problémů chodit. Co se týče maxidotu, pokud jsou taženy všechny vodiče, pak by také neměl být problém.. Kódování: Rádio: Xxxxx - 0 pro Evropu xXxxx - 0 základní nastavení xxXxx - 2 možné 2 repro; 4 možné 4 repro xxxXx - 0 DSP ne; 2 DSP ano xxxxX - 1 aktivní anténa; 3 CD+aktivní anténa; 5 LCD v přístrojové desce; 7 CD+aktivní anténa+LCD v přístrojové desce. MF volant: 00008 - ovládání rádia a tempomatu bez CAN-BUS; 00118 - ovládání rádia a tempomatu s CAN-BUS; 00119 - ovládání rádia, tempomatu a telefonu s CAN-BUS. Editováno: 13. Červenec 2012, autor: Lonanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 volant půjde, maxidot ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Co tě vede k takovému "hříchu"? Mě už to taky napadlo, ale spíš nějaký rádio od Alpine či Pioneer, ale DXo hraje dobře, a CD changer na neoriginál nepřipojím, stejně tak nedostanu neoriginál na maxidot ... a symphony, to není rádio :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.