Přejít na obsah

oranger

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení oranger

  1. Děkuji, objednal jsem nový, tak uvidíme, jestli se něco změní.
  2. Ahoj, občas se mi stane, že teplé auto - které třeba 40minut stojí - startuje dlouho a nakonec chytí jen s velmi nízkými otáčkami. Děje se tak od výměny PCV ventilu za vadný. Nový díl je neorigo - FEBI. Je potřeba provádět po výměně nějakou adaptaci, nebo mám spíš podezřívat neoriginální PCV? Děkuju moc za reakci nebo jakýkoliv nápad na co se zaměřit.
  3. Ahoj, neřešil už někdo náhodou dodatečnou montáž Škoda Connectu? Rád bych věděl kde auto je ovládal nezávislé topení přes appku.
  4. Antonio velké díky za nahrání videa! Zajímavé, zdá se mi, že tam slyším stejný zvuk. Mohou prosím ostatní s tímto motorem potvrdit, že je to normální? Chtěl jsem to reklamovat, dokud je auto v záruce, nicméně pokud je to normální zvuk a nemusím se bát, že mi někde v půlce cesty odejde servořízení, tak se na to vykašlu.
  5. Ahoj, Můj S3 2.0TSi 280 dělá po startu divný zvuk, zdá se mi to jako servo nebo alternátor nebo kompresor klimatizace. Dělá to vždy když auto chvilku stojí. Když ho teplé chcípnu a hned zase nastartuju, tak to neudělá. Pokusil jsem se to nahrát, video přikládám. SuperbColdStart.mp4
  6. jj najede cca tech 10 tis rocne, vzdycky pred zimou necham olej vymenit, to ten motor dostava nejvetsi coud se studenejma startama atd. 5l oleje stoji 600, coz je par korun.
  7. Diky za rozsahlou odpoved, to co mam doma je: TT 5W-40 QE9000 5 Motorový olej Total Quartz Energy 9000 5W-40, 5L - olej motorový syntetický; balení 5 litrů; specifikace API SM/CF, ACEA A3/B4, VW 501.01, 502.00, 505.00, MB 229.5, 229.3, 229.1, BMW LL-01, BMW LL-98, Porsche - 2x 598,- takze ma i 502.00. Jezdi s tim pritelkyne 15km do prace 15km z prace po okresce, takze by to melo bejt cajk, olej menim po 10-12tis
  8. Dekuji dekuji, navod prave nemam u sebe. Viskozitu teda nemam resit? Ve vsech olejovejch hledacich na netu, ala lubematch atd. to ukazuje 5W30, ja mam doma 5w40 kterej taky splnuje 501.01 nevadi teda pouzit 5w40 misto 5w30?
  9. Ahoj, jaky olej patri do Fabie 1.6 16V 77kW, kod motoru BTS? Motor ma 133tis najeto. Diky
  10. Ahoj, chtěl bych vyhodit DX navigaci a místo ní dát obyčejné symphony rádio případně jeho MP3 verzi ze superba. Teď mám Ačkovou navigaci, Maxidot a MF volant. Bude mi MF volant a maxidot fungovat bez problémů jen prostým přehozením za symphony nebo v tom mám čekat nějaký háček? Tuším že Ačková navi neumí komunikovat po can bus a nevím jestli symphony potřebuje can nebo ne?
  11. Ahoj, neřešil tady někdo už problém se sedačkama z Golfa IV Variant do Octavie 1 combi? Všude se píše, že by měli pasovat kus za kus, ale bohužel zadní sedák je jiný - dle foto. Setkal se s tím tady někdo, dá se to nějak řešit?
  12. Blbost, mam je v aute a zrcatko normalni sjizdi, zaradis zpatecku a zrcatko se nastavi do predem nastavene polohy abys videl na obrubnik, tozn. nejen sjede ale pootoci se i smerem ke kolu. Super vec, neocenitelna pomoc. Navic super vec je sparovani pameti s klickem - zena odemkne svym klickem a nastavi se ji sedacky a zrcatka ... co vic si prat.
  13. kdyz na volnobeh na neutral mackas a poustis spojku ozyva se ti pri pustene spojce chrapot ktery mizi pri seslapnuti spojky?
×
×
  • Vytvořit nový...