Publikováno Červenec 14, 201213 r Chalani poradte mi ako mam toto vybrat z ,,oblozenia,, Potrebujem to vybrat a kuknut kontakty lebo mi nezapina ked mam otvorene dvere iba ked na to pritlacim tak bude nieco v kontaktoch. Ani manual mi nepomohol...Chalani ale tak aby som nic neulomil..
Červenec 14, 201213 r Co takle hledat "stropní osvětlení" "stropní světlo" "stropní lampička"???? Jinak zepředu zaber. Chytni nechtama a předek vytáhni.
Červenec 14, 201213 r Autor ak som spravne pochopil mam to vylupnut pri skle a vytiahnut cele von? Nedrzi to ziadny tajny figel? Aby som to nepolamal cele
Červenec 15, 201213 r Ahoj, nedrží. A podle mého - postup demontáže je popsán v Návodu k obsluze, který máš určitě mít
Červenec 15, 201213 r Přesně tak. Shoď sklo a pak opatrně ať to nepodrápeš zabrat. Třeba i šroubovákem ale jen lehce aby sis nepomačkal tapec.
Srpen 26, 201213 r Autor Jo chlapi dakujem uz je to dole. Zistil som ze je pokazeny spinac na lampicku. Da sa to nejako opravit stale to svieti a nejde vypnut alebo nevie niekto kde by som zohnal cely kus?
Srpen 26, 201213 r no moc možností nemáš.Buď origo díl nový a nebo někde na šroťáku.U takových věcí nikdy nemáš moc na výběr.Takže hledej na netu kdo prodává díly na škodovku a napiš mu.Víc asi poradit nejde.
Srpen 26, 201213 r Autor okej nemam to po ruke zajtra to z nej vycitam....snad nebudu pytat za to nejaku nekrestansku cenu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.