Stringo Vloženo 13. Říjen 2014 Vloženo 13. Říjen 2014 To je moc informací najednou. O jakém zobrazení na MaxiDotu je řeč? Jestli jde o informace ohledně přehrávané hudbě přes BT audio, tak mi je to úplně jedno, stejně si to na MaxiDotu nezapínám, jestli jde o zobrazení informací ohledně volajícího, tak to taky teď nezapínám a vše kolem hovorů dělám přes rádio... Pokud jde o něco jiného, prosím o vysvětlení. Jde mi o to, jestli existuje možnost, jak nemuset měnit budíky a zprovoznit HF a případně i pouštění písniček přes BT a tyhle dvě věci klidně ovládat pouze přes rádio a MF volantu (na Maxidotu teď stejně nezobrazuju telefon, ani rádio, ani média informace, prostě MaxiDot mám pouze na informace ohledně jízdy a navigace. Kromě zobrazení informací o audiu a telefonu na MaxiDotu budou všechny funkce normálně funkční, nebo by byla omezena funkce budíků? Nechce se mi je měnit kvůli nějakému zobrazení, které nebudu ani využívat Citovat
martin737 Vloženo 29. Říjen 2014 Vloženo 29. Říjen 2014 pod sedačkou je HF jednotka, napiš její číslo a hned ti řeknu jestli to umí A2DP.. A2DP podporuje každý Columbus, samozřejmě to musí podporovat i HF jednotka.. pokud máš r.v. 2009 tak ti určitě A2DP tvoje jednotka HF nepodporuje - nutná její výměna aby jsi získal tuto funkci.... HF jednotku mám kdyby jsi potřeboval.. Mohu požádat o radu či pomoc jakou řídící HF jednotku, která nebude vyžadovat vzdálený přístup k SIM? Potřebuji připojit iPhone k 5N0 035 730 A, ale to se mi asi nepodaří. Jinak je to OII 2009 L&K s Columbusem. Díky moc. Citovat
Malece Vloženo 29. Říjen 2017 Vloženo 29. Říjen 2017 Prosím prosím o rady mam skoda octavia scout 10/2010, columbus. tel se mi spáruje a vše funguje tel seznam atd, ale nejde mi přehrávat písně z andoidu ma jednotrka pod sedačkou je tato...prosím poraďte jak na to nebo co stím. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.