Přejít na obsah

aktualizace polohy na navigaci Columbus


Doporučené příspěvky

Ahoj. Nedavno jsem koupil pul roku stare auticko superbika. Vse je pravdepodobne OK, jen jsem dnes poprve vyzkosel navigaci a nefungovala. Nechce mi to nacist zadne satelity, Souradnice polohy auta se meni kdyz jedu dokonce i sipecka jezdi po mape ale tot vse, podle navigace jsem asi sto kilometru od pravdiveho mista. a ne a ne se to nacist na spravnou polohu. Kdyz jsem zvolil moznost DEMO a nastavil tam pres souradnice moji skutecnou polohu tak demo bylo OK, dokonce i satelity se jakoby nacetly ale jakmile jsem se rozjel navigace mi opet urcila polohu kdesik sto km odeme. Jak jedu a necham si zobrazovani souradnic a tak na displeji tak se meni souradnice mapa i satelity ale stylem 0/10 nebo 0/6 a tak dale ale pokazde tam je 0 satelitu a ma poloha je uplne jine....

Dalsi vec je ze DVD jsem k autu nedostal takze jsem to jeste nevim jestli to pomuze nebo ne ale zkusim ho sousnout z netu.

Ma nekdo nejakou radu ktera by mi mohla pomoci prosim? dekuji Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

ano sehnal ale nic jsem s tim nedelal, rozhodl jsem se necpat nic neoriginalniho do auta za 27 000liber.... jednou uz das za to tolik penez tak si radsi zaplat nez neco spackat...

po druhe strance uz to nedela nechal jsem to zapnute a jedzdil jsem takhle kazdy den a ono se to pak rozjelo,..... dalsi vec je co jsem zjistil , aspon tady u me v Anglii je ze servis ti to prehraje zdarma... takze vse je ok :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...