Twomic Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Zdravím. Mám problém s octavií 1 1,8t. Když sešlápnu naplno plyn na 3 a vyšší rychlostní stupeň, tak motor krásně táhne, ale kolem cca 3500-4000 ot/min se z ničeho nic bez jakého koliv škubnutí sníží výkon a auto přestane táhnout. Na 1 a 2 stupeň tento problém nepozoruji. Dočetl jsem se zde jen že motory začnou škubat, ale to můj případ není. Kde by mohl být problém ? Předem díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Třeba váha vzduchu, ale může toho být víc, co na to diagnostika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twomic Vloženo 25. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Na diagnostiku teprv půjdu,ale když jsem byl naposled a tehle problém se už objevoval tak váhu vzduchu mi diagnostika nehodila. Vyskočil mi tam jen snímač atmosferického tlaku F96 - nedůvěryhodný signál. Je možný že by to bylo tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 25. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2012 Jo může být, ale váha může byt jen slabší, chtělo by to asi LOG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.