ANDi Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 U mna su tu ti, co sa vlecu v lavom pruhu, pritom pravy je uplne volny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 (editace) ...a mě zase Ti co se mi lepí na prdel když na dálnici v levém pruhu ve 130km/h předjíždím kolonu kamionů..... Editováno: 30. Červenec 2012, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 31. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2012 NIC MĚ NEDOKÁŽE VYTOČIT A ANI SE NECHCI NECHAT VYTÁČET BO SE BOJÍM INFARKTU,TAKŽE V KLIDU JEDU TO CO POTŘEBUJU A JESTLI NĚKDO MÁ POTŘEBU PŘEDJÍŽDĚT,VYTRUBOVAT A SPĚCHAT NEVÍM KAM,TAK AŤ SI JEDE..... HLAVNĚ SLEDOVAT CO SE DĚJE PŘEDE MNOU A ZA MNOU A JE TO V POHO. TAM KDE 50 TAK 50 TAM KDE MAX 130 TAK 130 JEŠTĚ SE MI NESTALO ŽE BYCH MĚL NĚJAKÝ PŘESTUPEK A PLATIL POKUTU. JO NĚCO MĚ ALE DOKÁŽE VYTOČIT TO JO A TO JE STAV NAŠICH SILNIC ZA TY PRACHY CO TO STOJÍ BY TO MĚLO MINIMÁLNĚ VYPADAT JAK V NĚMCÍCH A NEBO U KAŽDÝHO PATNÍKU HOLKA ZDARMA . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.