Bischop Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 Dobrý den, vlastním Favorita 135, ale motor v něm je 1.3, 40kW z felicie, je to se vstřikováním, jednobod...rok výroby momentalně nevím Mám takový problém, ať jedu jakkoliv rychle na jakoukoliv rychlost tak po ubrání plynu a po okamžitém přidání mi auto cuká, mohu držet plyn v jedne poloze a mohu jet takto cukavě celou dobu. K tomu nedávno mi začal blbnout volnoběh, otačky nepravidělně klesají a zase rostou. Koukal jsem pod vstřik a jak je tam ta podložka nebo silentblok tak je z boku dost popraskaný, nevím jestli je to vina tohohle. Auto mohu připojit i k autodiagnostice a přečíst chybu závad. Omlouvám se možna za blbý popis, ale nejsem vyučený automechanik. Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2012 Těsnění pod sáním v čudu, při určitejch točkách se rozkmitá a spárama přisává "falešnej vzduch". Opatrně rozebrat a celý přetěsnit. Další krok vyměnit víčko rozdělovače a kabely od cívky a víček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ernest650ccm Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Možná prkotina, ale co vzduchový filtr? Je ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bischop Vloženo 12. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2013 Všechen problém byl v rozvodovém řetězu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.