Září 17, 201212 r Tak kamarád co byl na víkend v Itálii mi přivezl víc než pár lahví dobrého vína. Dnes jsme doma vypili 3 láhve červeného a k tomu jsme si dali sýr a jiné dobré věci. A myslím, že ještě spát nepůjdeme.
Září 19, 201212 r Autor Láhev nějakého dobrého alkoholu, pokud možno bez metanu a jiných krutopřísných věcí. A hlavně, aby to bylo alespoň 3 a víc let odleželé.
Září 19, 201212 r Asi před půl rokem jsme doma našli červené z roku 1992. Zatím jsem lepší víno nepil. Gran Coronas - Reserva Miguel TORRES
Září 19, 201212 r Z vinem to je opacne jak s zenskyma , cim starsi tim lepsi ... Odeslano z Iphone 4S
Září 20, 201212 r Včera padla Tullamore Dew, byla dobrá. Jen dneska se do práce vstávalo trochu hůře.
Září 20, 201212 r Autor Sakra, Tullamorka. A nebyl tam methan? Večer uvidíš. Nebo neuvidíš? Težko říct.
Září 20, 201212 r Mám doma už asi tři roky, možná déle, tu třílitrovou láhev/kolébku Jim Beam. Jen jaksi k tomu nemám ten bazmek na nalévaní z láhve. Neválí se někomu doma? Až doma jsme si všimli, že to u láhve v krabici chybí Upraveno Září 20, 201212 r od Wojnar
Září 20, 201212 r Under: To jsme pili na zdraví, tam metyl být nemůže ... spíše teda nesmí, ničím jiným se to teda neprokládalo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.