Under Vloženo 10. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Ořechovice je dobrá, když jde dolů do žaludku. Kupodivu ale i dobrá, když jde ven. To je trochu divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Ven jde fajne visnovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Dnes si raději připlatím za alkohol s kolkem. Sice mám doma ještě hruškovici ale tu mám z velice dobrého zdroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 11. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Bacha na vodku hošani. Poslední dobou je ten alkohol nějaký jedovatý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Ja mam svoje odlezene zasoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 11. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Aby's pak neoslepl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 (editace) Fotka stará 7 let z firemní akce k aktuální situaci v MS kraji. http://dl.dropbox.com/u/2711632/r%C5%AFzn%C3%A9/alkohol.jpg Editováno: 11. Září 2012, autor: nuff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Už aby byla sobota. Bude velká akce. V Humpolci se koná hasičská soutěž. To mám cca 30 metrů od domu. http://infohumpolec.cz/infocentrum/akce/hasicska-soutez-o-putovni-pohar-mesta-humpolce-391.html A taky se jede rallye Humpolec tak se půjdu podívat ale z bezpečné vzdálenosti. http://infohumpolec.cz/infocentrum/akce/rallye-humpolec-442.html Tak připravím gril, protože večer čekám návštěvu soutěžících hasičů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 11. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2012 To mi připomíná, že mám v sobotu tolik vytouženou bečku, kterou jsem vyhrál nad kamarádem, který se neumí vsázet. Svijany 11°. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Září 2012 Sdílet Vloženo 14. Září 2012 obávám se, že toto téma již asi nebude aktuální :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 15. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Teď všichni povinně vytáhnout své zásoby na nukelární zimu, apokalypsu, válku a další. A prohibici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 15. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Prodám pár lahví kvalitního kolkovaného alkoholu s ověřeným původem. Poštovné máte zdarma, stejně tak jako slepeckou hůl ke každé lahvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 15. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Svijany i v chladném počasí chutnají dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Co Ti taky jineho jak pivo a vino zbyva dily bohu za polsko za rohem , nemusim susit hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Já dneska jen pivo po práci a k večeři. V ledničce je ještě absolut vodka s kolkem ale nevim jestli ji mám věřit,dostal sem ji před týdnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 Zoladkowa matova a starapromin lemond dnesni vecer jisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 dneska Fernet citrus preložený Corgoňom 10°... bože já mám dobrú svokru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Září 2012 Sdílet Vloženo 15. Září 2012 jj,Fernet Citrus,to je medíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 16. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Ve světě z nás mají tak akorát prdel. Země, která má skoro největší spotřebu alkoholu na jednotlivce si ho sama zakázala prodávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Mě je blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 :D mic piva a vina skodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 17. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2012 A co jsi pil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Já si včera dal večer na zdravíčko dva velké panáky vodky. Ještě štěstí, že toho mám doma docela dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 A polsko je blizko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 To já raději vydržím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.