jozzi Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Jednou si kup "Żołądkową Miętową" moc dobre piti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 17. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Nevím proč, ale těm polským lihovinám nevěřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Až na to, že po polské lihovině ještě nikdo neexnul. Po české už 20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 17. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Po polské totiž exneš až za pár let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Ja na tom jedu skoro furt a vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Září 2012 Sdílet Vloženo 17. Září 2012 Tak kamarád co byl na víkend v Itálii mi přivezl víc než pár lahví dobrého vína. Dnes jsme doma vypili 3 láhve červeného a k tomu jsme si dali sýr a jiné dobré věci. A myslím, že ještě spát nepůjdeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 V sýru najdeš sílu.... ..... ale až za sedm let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Září 2012 Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 19. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Pošli nějakou láhev Žraloku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Láhev čeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Na Undera uz zbyla jen okena a rum v pralinkach Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 19. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Láhev nějakého dobrého alkoholu, pokud možno bez metanu a jiných krutopřísných věcí. A hlavně, aby to bylo alespoň 3 a víc let odleželé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Se mo vspomnela slivecka ze sklepa , ale nedam , sam mam malo Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Mám tady 4 lahvinky 8mi letého červeného vína ze Španělska. Ale nedám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Aaa , rocnik 2004 , bylo sucho , moc dobry rocnik Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Asi před půl rokem jsme doma našli červené z roku 1992. Zatím jsem lepší víno nepil. Gran Coronas - Reserva Miguel TORRES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Z vinem to je opacne jak s zenskyma , cim starsi tim lepsi ... Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 19. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Já chci taky ochutnat ale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 20. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Včera lahvinka Rulandského a pak ještě nějaké šumivé. Značka už mi unikla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Kaufland Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Včera padla Tullamore Dew, byla dobrá. Jen dneska se do práce vstávalo trochu hůře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 20. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Sakra, Tullamorka. A nebyl tam methan? Večer uvidíš. Nebo neuvidíš? Težko říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 (editace) Mám doma už asi tři roky, možná déle, tu třílitrovou láhev/kolébku Jim Beam. Jen jaksi k tomu nemám ten bazmek na nalévaní z láhve. Neválí se někomu doma? Až doma jsme si všimli, že to u láhve v krabici chybí Editováno: 20. Září 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Roman to zvládneš aj bez toho ..lej to hneď do pollitrákov a je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Under: To jsme pili na zdraví, tam metyl být nemůže ... spíše teda nesmí, ničím jiným se to teda neprokládalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.