Leden 19, 201312 r plesová sezóna začala ...to víno asi vynechám a dám radšej niečo domáce ...ostatné čo si vymenoval platí
Leden 27, 201312 r domáce bolo...z místní zahrádky ..len tuším,že to je skorej z toho žrádla..mastné,slané,sladké
Leden 27, 201312 r Tak tos měl dobry zaklad , masne a sladke dobře vstřebava alkohol ,a za domovinku ze zahradky jen chvalim , ono nic lepšiho neznam , nezapomenu na ročnik 2008 merunku , ta psala
Leden 28, 201312 r Nazdar alkoholici. Tak jsem dopil půl lahve a do mrazáku jsem dal další dvě. Ta prázdná je vlevo.
Leden 28, 201312 r Jo na stěnu o kterou se nestará a nepovolí ji ani z mé strany nahodit na mé náklady. Kdyby tam měl okno tak mu to naházím do obýváku. Není to zeď obytné části ale jen nějaké stodoly a majitel tam dlouhodobě nejezdí. Tak je to jedno.
Leden 29, 201312 r No já jen, žes tam neměl žádnou hromadu před tím, tak jsem nabyl dojmu, že je to sníh za celou zimu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.