Únor 3, 201312 r si piš , dal jsem 6 kousku a vlezlo by vic ,ale meli brzo zaviračku raritka je v tom že jsem na nem byl v polsku https://plus.google.com/113061553801113890710/photos?hl=pl
Únor 5, 201312 r Autor Tak mi moje opilecké vlákno objevila jedna jistá slečna, takže sem už, bohužel, raději nebudu nic psát.
Březen 3, 201312 r Tak takhle jsem se dlouho nesundal. Zítra jsem doma a řeším administrativu ě nějaké telefony a maily. Protože kolem 13 hodiny budu mít už všeho plné zuby a nervy na pochodu tak jsem si připravil láhev "Jack Daniels" a k tomu mám vždy v zásobě několik dobrých doutníků. Prostě takové jiné pondělí. Ještě že nemusím zítra vařit, protože to už polovička raději udělala, když se dozvěděla můj pracovní plán. :D
Březen 19, 201312 r Taková důvěrná otázka. Jsem tu jediný alkoholik nebo je nás víc. Každý den večer si dám aspoň jednoho panáka a nějaké pivo. Někdy i víc. Ale zase beru v potaz, kdy ráno musím sednout za to kolečko.
Březen 20, 201312 r Před chvíli jsem vyložil dva soudky, 15 a 30 l, Radegastu a schoval je do garáže. Pro jistotu ještě bednu téhož piva hodil pod schody. Nějaký čas žízeň mít nebudu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.