Under Vloženo 4. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2012 Nazdárek hošani, toto je vlákno pro všechny opilé lidi zde na fóru. Zde mohou přispívat pouze momentálně alkoholem zničení škodovkáři. A jiní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2012 to sa má sem písať len v stave opojenia?? ...to by dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 4. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2012 Jaj to je dobre,to si tu musí aj odpadlíci odplivnút,teda nevím na co a proč. Hospodský opilecký tentononc vlákno.Kucííííí a co vás nejvíc načulilo na tých vaších kárách???? Mě to že když jsem ju kúpil tak mi prodávajúci na moju otázku co že to tak hučí odpověděl že zimní gumy a ono to bylo ložisko a nakonec sa k temu přidálo ešče ten senzor na servo kurňa a od té doby nic a to soem ju kupoval v r. 2006 jo ešče musík kúpit ty odporové drátky aby mi ty žarovky nerupali.TAK ESLI JE TOTO OÚILECKÉ TENTONOC TAK MI ZAČALA DOVOLENKA A DNES JE HEZKY A JÁ MÁM V SOBĚ 9 BUDĚJICKÝCH PLNOTUČNÝCH A NIKAM NEJEDU BO ALKOHOL ZA VOLANT NEPATŘÍ. ZDUŘTE ČUS:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 To bych sem psal každý den a sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 22. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Protože jsi tlustý jako prase a jen chlastáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Je vidět, že tady nikdo nepije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 2. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Není nad to se takto v neděli večer pořádně zničit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Tak přemýšlím co si dneska dám dobrého k pití. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 7. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Pivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Dnes něco ostřejšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 To jsem tu jediný alkoholik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 8. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Máš tu mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 V noci jsi tu nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Protože chlastal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 To já taky ale doma. Z bezpečnostních důvodů. Chráním okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 8. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Tady by každý jen chlastal. A to je všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 A proč jsi to téma založil tedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Protoze je vecne nalitej a nechce se priznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Dneska oslava u tchána ..... buchnul jsem pár dvanáctek a dorazili jsme to 7* Metaxou .... nebylo to špatné jo a startovali jsme šampusem .... takže takový trojboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Tak to já dnes vzpomínám na mé mladé léta. Už rok mi rok doma překážela láhev vodky co jsem dostal tak jsem si koupil redbull. Vodku samotnou nepiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Kopii boska z redbulem , kdy to było trela jsem se vratil z oslavy , samej pan kapitan , jako na stredni kolotoc jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 9. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Prý se po ořechovici nezvrací, říkal včera večer známý. Opak je pravdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Ty taky věříš všemu co se řekne co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Já včera dopil s kolegou višňovici,pokračovali jsme fernetem to vše prokládali několika pivy a kupodivu sem nemusel ani přibržďovat kolotoč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 Ja uz nehlastam , teda do patku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.