lakyporucik Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Ahoj hoši, chci se zeptat, jestli máte stouhle výměnou zkušenosti viděl jsem to zde a není to špatný mám Fabii Combi 2004 tak se chci zeptat jestli to pujde. http://auto.bazos.cz/inzerat/17379972/naraznik-fabia.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Smolka Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 no mne to teda nepride ako nejaka zmena k lepšiemu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Ale palec nahoru za odvahu a napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ernest650ccm Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Nevím, nezkoušel jsem, ale vynaložené úsilí a finance bych spíš vložil do nákupu a montáže nárazníku RS, příp. GT.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 to jsou nejspíš svařený dva nárazníky vrch je z F1 a spodek z F2 - Ale pěkně si s tím kluk pohrál... Jen bych řekl, že mnohem víc by to vyniklo v nějaké jiné barvě, takhle se ten dost originální tvar ztrácí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.