Wojnar Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Jsem rád, že to už to máš OK. BTW: I pro ostatní: Nevšimli jste si, že ve vlákně chybí nějaké příspěvky? Přesně DVA příspěvky, které jejich autor zbaběle smazal . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Proč mám dojem že vím o koho jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Jsem rád, že to už to máš OK. BTW: I pro ostatní: Nevšimli jste si, že ve vlákně chybí nějaké příspěvky? Přesně DVA příspěvky, které jejich autor zbaběle smazal . ANO zmazal som ich. A co teraz??? Svoje prispevky si budem mazat a ty wojnar mi to NEZAKAZES!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bar714 Vloženo 17. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Vy ste jak malé deti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.