Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Na to zapomen...kamaráde.Známymu ukradli xena na D1 jak je benzina U devíti křižu.Byli se najist a vrátili se za půl hodiny...masakr! Ono to je hooodně rychlá záležitost a během tři minut (ani ne) je máš pryč.Sekat ruce!!! :aggressive:

Vloženo

Věřím. Jdou vyndat fakt rychle.

Slyšel jsem, že někdo odešel na 12 minut od auta a taky je tam neměl. A za bílého dne!

Možná to bylo někde tady na fóru.

Ale co proti tomu chceš dělat?

Vloženo
To nemusi bý pravda.Platím u Kooperativy cca 17 tisic včetně havárky a mám nulovou spoluučast(zaplatím maximálně 2 tisice Kč) při jakýkoliv škodě což je slušny,ne?

Nic proti, ale taky nemáš auto pořizovací ceně mega, ale ta spoluúčast zní zajímavě :palec:

Vloženo
No zrovna u těch světel...

1) Cena nových je kolik?

2) Min. 5% spoluúčast

3) Přijdeš o všechny bonusy

Takže nakonec Tě to s pojistkou může vyjít dráž než bez ní...

oprava ustřižených xenonů je asi 40 tisíc. Někde to tady psal myslím Carlos.

spoluúčast mají dobré pojistky 1% nebo méně.

proč bys měl přijít o bonusy?

Když si to necháš vyplatit rozpočtem tak ještě vyděláš.

Vloženo

Nene....já mám první zkušenost až nyní z té vybrané garáže,ale tam je v tom rozpočtu toho víc,tak nevim kolik by vyšla samotná oprava ustřižen.xenonů....ale 40.000kč to bude určitě......já bych to spíš odhadoval na ofic.cenu kolem 50.000kč....

Vloženo

Aha ono to je všechno v tomto tématu asi o stranu zpět.

Když se nechá škoda zaplatit rozpočtem, tak se na tom dá vydělat. Nebo si tím minimálně spravit zkaženou náladu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...