karlos3 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Zas taková starost to neni.....jen se tam zavolá,nahlásí se událost,oni to předaj likvidátorovi kterej vám ještě ten den zavolá,domluvíte se na prohlídce auta což je většinou ještě ten den,max.druhý a je to....ten jen přijede,nafotí,vyplní pár papírů a už jedou peníze....Mě když takhle vybral nějakej loupežník před nedavnem OII v Průhonicich u Bauhausu,tak hned začátkem dalšího týdne jsem měl od nich peníze na účtu.... Jediná starost může být ze scháněním dílů...ale pokud se schání něco standartního,jako rádia,xenony apod.tak toho je všude dost,tak to taktéž neni žádnej problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Takže se s tím likvidátorem popřipadě zástupcem pojištovny mužu domluvit že to všechno poschánim sám a oni mi to pak zaplatí dle nějakých tabulkových cen? Třeba přiklad: xenony mužu mít za deset tisic a oni maji v tabulce cenu cca 30 tisic? Chápu to dobře? Nebudou po mě chtít doklady o nákupu těch dílu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Berou to podle ceny nových dílů a nějaké procento odečtou. cca 20 až 30 procent. Je to tak. Vydělat se na tom dá. Jde o to jaké díly jsou potřeba. Když je to něco nestandardního, tak s tím jsou starosti. U běžně kradených věcí to není nijak složité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Když se volá do pojištovny kvůli nahlášení škody,tak jsem jim vždy hned nahlásil že to chci zaplatit rozpočtem a ten likvidátor už to pak ví,tak spočítá škodu dle tabulek což většinou souhlasí z cenami orig.dílů a od výsledné sumy odečte 25% a to ti přijde na účet........Takto jsem to dělal tak min.5x a vždy jsem na tom ještě bohatě vydělal..... Ale co vim od kolegů,tak se to taky liší...já mám třeba ČP a tam naprosto v pohodě a bez keců,ale brácha řikal že nějakej jeho kolega z práce to chtěl takto řešit u Generali a pohořel..řikal na na proplacení škody rozpočtem by prodělal....Jak jsem už napsal,já mám a vždy měl jen ČP,tak u ostat.pojištoven nemám zkušenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Info pre zaujímavosť - najnovšie parchanti kradnú xenóny z OII tak, že ani nemusia otvoriť kapotu! Svetlo vedia vybrať zvonka bez poškodenia, podľa záznamu z bezpečnostnej kamery záležitosť na 7 sekúnd pre 2 ľudí. Hajzli dokonca začali kradnúť aj obyčajné svetlá s čočkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Jak by to brali? Je tam přece matka, bez jejího sundání to nejde a to rozhodně není na 7 vteřin se zavřenou kapotou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 no právě se mi to taky nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 tomu nevěřim že by ty světla byl někdo schopný vyndat během 10sekund i se zavřenou kapotou. Přeci je tam ta plastová matka jak píše mischicka a ackoliv je plastová tak si myslim že se nenajde nikdo kdo by byl schopný to světlo vytrhnout tak aby se ten plastový závit podal té síle a jěště navíc se zavřenou kapotou kdy se to světlo nedá nijak pořádně uchopit. Dokud to neuvidím tak neuvěřím. A hlavně už vím proč když ty světla kradou tak proč přestříhnou kabely... před chvilkou sem si měnil žárovky a je takřka nemožný tu svorkovnici z toho světla vytáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tak tomu věř.Dá se to...je to sice asi prasáckej způsob ale je to tak...smutny.Škodovka by se měla zamyslet ale už je stejně pozdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 A tys to viděl? Víš určitě, že to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 věřím, že to jde, ale ne, že za 10s aniž by se světlo poškodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Tohle skončí teprve tehdy až všichni co při nákupu auta ušetřili budou mít svá vysněná xena, jinak můžeme dělat co chceme a je to na pí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Lehce jsem to promázl. Pokud chcete pokračovat v debatě, doporučuji sekci jen pro členy, nebo SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Aspon někdo je tady rozumnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Jen konstatování - pokud si každý kdo chce Xenony bude kupovat pouze nové světla ( ne ta co vypadají jako nová, protože je ukradli z 3 měsíce staré OII) přestanou se ztrácet. Pokud kradená světla nikdo nebude kupovat, nebudou mít zloději z lupu profit. Ale to je bohužel nemožné, protože se vždy najde "chytrák" co si myslí že koupí světel na vrakovišti, nebo někde v bazaru ušetřil. Neuvědomuje si že i on může být jednou ta obět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Přesně můj názor,kupují kradená a pak to dodělávají na kolečko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Kolečko s tím neomá nic společného. Netahej mě do diskuze kolečko proti nivelaci protože toto téma je o zabezpečení světel proti krádeži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Do ničeho tě netahám,jen jsem chtěl říct,že když je to tak jednoduché,tak si to prostě pořizují.Podle mě by bylo nejlepší světla nějak označit,pískovat atp.aby už se nedaly použít na jiné auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 S viditelným označením souhlasím, ale je problém je označit tak aby to naopak nebylo na závadu správné funkci světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ano,přesně tak,jenže ona to není levná záležitost,tak je těžký nějak experimentovat.Vypadá to ,že budu světla měnit kvůli rošení,označený už by asi nevyměnily na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Svetla ksem koupil a urco nejsou kradena, A co ty na to???? Koupil jsem je od jednoho zdejsiho clenaa rozhodne si nemyslim ze kazdy co koupi starsi vec v zasade musi by KRADENA. Ale jinak souhlas... Kde je poptavka tam na druhe strane bude i kradez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) Jestli se jedna o zabezpeceni svetel na O II zavarte si ten ctverec zepredu a mate klid....muzu poslat fot ale jenom SZ.... Editováno: 8. leden 2009, autor: p2p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Dnešní ráno nebylo veselé, aspoň , že je pojištěno 1% spoluúčast .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Ty brdo a to mas uz facelift a svetla v cudu. Tak tomu vubec nechapu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 No to si děláte prdel???!! tak MB se neponaučilo a zase to je lehce demontované? Tak na to už opravdu nemám slov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.