Přejít na obsah

Zajištění světel proti krádeži

roman5a9

Doporučené příspěvky

A ako riešiš tie xenóny, aby ich tam nebolo vidno, ale aby tam boli?

Použiješ přestavbovou sadu. Optika tak zůstane stejná jako u halogenu, ale máš xenon. Není to sice originál a samozřejmě nemá adaptivní regulování...to je mínus. Taky se musí velmi pečlivě nastavit světlomety, aby to neoslňovalo. S úžasem jsem ale zrovna včera zjistil, že svítí lépe než originální...kámoš co má 4x4 octu za mnou přijel na chatu a zkoušeli jsme. Dosvit je skoro stejný, ale jas světla a tím přímá viditelnost je lepší. Můj názor je, (zatím ničím nepodložený), že to je právě tou optikou. Kdysi mi jeden odborník přes xenony říkal, že na čočky v optice xenonů se přešlo jen proto, že u nich jde lépe vychytat oslňování a tak trochu z designových důvodů. Moc jsem mu nevěřil, ale možná na to něco je. Nicméně samotnýho mě samozřejmě takovej kompromis se.e, ale troufám si říct, že světla každý ráno na autě najdu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.Slyšel jsem,že u dvojkových octávek kradou xenony?To je pravda?A jestli ano,tak co s tim???Jak to máte zapezpečeny?

Presuniem tvoj príspevok do O2, tam sa to už riešilo. Nech kompetentný admin z O2 podnikde ďaľšie kroky podľa uváženia...

Odkaz ke komentáři

Jasně že kradou.nebo myslíš,že ty co se tu prodávají za 5-6000 jsou ofiko??Musíš nějak zabezpečit otevírání kapoty

Zabezpečit kapotu?Tak ti vytřiskaji boční okénko a stejně se dostanou dovnitř a naopak udělaji ještě vic škody,ne?Kurnik! Zasrany zloději.Ruce bych jim sekal aby si toto nedovolovali.

Odkaz ke komentáři

ty světla, co se tu prodávají, jsou většinou tak kolem 10 t. . Jsou nový a z auta je nikdo nikomu určitě neukrad. Nějaký za 5 - 6 t., jak píše Cosby, jsem tu zaznamenal možná jednou.

S tvým názorem souhlasim.Taky jsem koupil xenony za necelou desítku v Praze i když to je bez náklonu.Snad nebude problém na STK.

Odkaz ke komentáři

A když jsou nové za 10.Myslíš,že je někdo koupil v Autopalu??Když jedno stojí okolo 15??

Mám na něj danový doklad.Mysliš,že by nějakej zloděj mi vystavil danový doklad s jménem a měl by stránky na internetu?To asi ne...

Pouze nevíš,jak to chodí.Pochop,že když offiko stojí jeden okolo 15,nejde udělat offiko za 10.pár.A neboj,ani Autopalal to levně nedá,bydlím 10km od Palu ;)

Odkaz ke komentáři

A když jsou nové za 10.Myslíš,že je někdo koupil v Autopalu??Když jedno stojí okolo 15??

Mám na něj danový doklad.Mysliš,že by nějakej zloděj mi vystavil danový doklad s jménem a měl by stránky na internetu?To asi ne...

Pouze nevíš,jak to chodí.Pochop,že když offiko stojí jeden okolo 15,nejde udělat offiko za 10.pár.A neboj,ani Autopalal to levně nedá,bydlím 10km od Palu ;)

A jak to tedy chodí? Odkud tedy kupříkladu bereš ty nové díly, které zde nabízíš? Já měl za to, že je to ofiko... :kol-140:

Odkaz ke komentáři

vidíš cosby, škoda žes tu nebyl, když tady byla ta "rozprávka" o mých xenonech, kdy já jsem tvrdil to samý co ty a byl jsem tu za kreténa...

nikdo mi tu nebyl schopnej vysvětlit, jak je možný, že při objednávce auta se za xena připlácí 20tis Kč, což je rozdíl mezi halogenama a xenonama, takže samotný dvě xeno lampy musej stat víc jak 20tis Kč, tak jak se sháněj za ceny okolo 10tis Kč

Editováno: , autor: Luke288
Odkaz ke komentáři

ten příplatek 20tis bych spíš viděl za věci kolem,tj.náklonový čidla,řídící jednotka a asi xenonový výbojky.Ale hodnota samotnýho světlometu bude asi stejná,nebo podobná.

hoši, nechal bych tuhle "plodnou " diskuzi raději stranou.

Raději mi řekněte jak by to vypadalo na STK?Nejdou mi totiž náklony.

Odkaz ke komentáři

A proc by Ti zlodej nemohl vystavit danovy doklad??To muze kazdy,horsi potom,kdyby jsi z toho uplatnoval odpocet DPH a odcitatelnou polozku ze zakladu dane...Jinak Ti je takovy kus papiru na nic...A jak pise Cosby...za desitku nove,poctive nikde ani nahodou nesezenes... :palec2:

Odkaz ke komentáři

A proc by Ti zlodej nemohl vystavit danovy doklad??To muze kazdy,horsi potom,kdyby jsi z toho uplatnoval odpocet DPH a odcitatelnou polozku ze zakladu dane...Jinak Ti je takovy kus papiru na nic...A jak pise Cosby...za desitku nove,poctive nikde ani nahodou nesezenes... :palec2:

www.auto.asp2.cz Mysliš že to je zloděj když nabízi tak kompletní nabidku na Octávky?'To by musel být magor aby se veřejně ukazoval na netových stránkách,nemysliš???

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...