Romariooo Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Tak tomu moc nerozumim.Proč bych nechával ukrást xenony z vlastního auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Tak tomu moc nerozumim.Proč bych nechával ukrást xenony z vlastního auta? Protože je asi dostane od pojišťovny zaplacený.. Pořád platí,že si můžeš vybrat, buď ti auto opraví autorizovaný servis a vyfakturuje opravu pojišťovně nebo si to necháš opravit kdekoliv a pak od pojiš´tovny dostaneš na ruku částku,která odpovídá jejich zpracovanému posudku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 (editace) Za prve.. dostanes.. uplne nove .. /neposkodene..neobite od kamienkov/ za druhe tie ukradnute predas.. /este ti od nervou prepichne fiktivny zlodej aj 4 pneu, ved aj tak boli suce na vymenu/ Tento prispevok nech si nik nevyklada zle ale tieto podvody proti ktorym je policia takmer prikratka.. sa stale deju ... a tvoria podla mna min. 50 percent nahlasenych kradezi. Editováno: 2. Červen 2007, autor: Tissot 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Masakr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 jo a právě proto je pojistný tak drahý. jinak xena mam přes rok a od kaminků vůbec poškozený nejsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Přesně tak.Taky si to myslim,že se to jen tak od kaminku nepoškodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Nechatat za slova... ok. Este som nevidel Octavku II ktora po roku.. nema jemne obity lak od kamienkov.. aj predne ochranne skla na svetlometoch.. ale ak Vy nemate.. tak to je len dobre.. a sveci o perfeknej udrzbe ciest.. gatulujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 tak proc te nemame chytat za slova, kdyz si to vzapeti obhajuješ? ja mam svetla naprosto OK, pod lupou je nezkoumam, lak mam od kamínků samozřejmě odrbanej dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Preco... lebo podstatou prispevku bolo zdvovodnit.. kradez svetiel pripadne inych suciastok... / byt poskodenym by nechcel byt asi nik../ Preto si rozumny ludia platia havarijnu poistku. / takze obite xenony som uviedol ako priklad preco ludia /puntickari atd./ robia rozne podvodne kradeze.. vandalizuju si auto / lak auta- nova lakovacka/ a pritom vyuzivaju na to rozne poistne udalosti.. takze je mi fuk.. koli comu to robia.. /kamienky/ islo len o priklad, na pochopenie. . nie na debatu o obitych svetlach od... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 jasně a právě kvůli těmhle trotlům, co si platí havarijku a pak třískaj z pojištoven prachy kvuli sebeposkozování sme bitý my ostatní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 Bych řekl,že kolikrát se tam i vrátí ta původní světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Bych řekl,že kolikrát se tam i vrátí ta původní světla Suhlasim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Je to každopádně smutny ale koukám,že to je snad všude...Lidi jsou strašně závistlivé a u čechu to plati snad několikanásobně.Sorry! Nechci házet všechny do jednoho pytle ale realita je bohužel taková.Roman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 ježiš, už zase, češi jsou ty nejzávistivější a nejhorší řidiči na celým širým světě. prostě jsme národ těch největších mamrdů, že už i ty co si podřezávaj hlavy jsou na tom líp než my tady v Česku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Luky!!! Klidek...Líběji se mi tvoje bačkory! Asi ti je švihnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Luky!!! Klidek...Líběji se mi tvoje bačkory! Asi ti je švihnu... To nejde, Luke už si je chce nechat přes pojistku Ale pak budou za pakatel k mání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Super! Díky za info.Hned je beru! Aby mě zas nenadával,že mám auto k smichu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 lol vy ste normální howada, woba dwa seru na vás, už vám nikdy nic nenapíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Pániček se rozlobil?...ale no tak! Takovej velkej kluk a rozčilovat se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pat@brno.cz Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 pate z Brna, ty znáš někoho, kdo měl problem na STK kvuli nivelaci, že tu píšeš, že problémy budou? a nejak si jako Jirik nevybavuju, kde v tom technicaku ty xenony jsou bouhužel už ti to neoskenuju ale když sem měl OI tak sem je měl napsaný v poznámce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Xenony ve VTP?To jsem ještě neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 (editace) Luke_288 - kolik máš najeto, že máš světla bez poškození od kamínků? Jaké trasy nejčastěji jezdíš? Ja najezdím ročně okolo 80 - 90 tis. km a na každém autě jsem měl přední světla (kapotu, lak atd.. samo také) totálně zničený ok kamínků a bordelu ze silnice. Aktuálně mám na octavii najeto 64240 km ( za 8 měsíců a pár dnů) a přední světla (teda jen krycí plast) je zralý na výměnu.... Jsou tam stovky teček. Dají se samotné krycí plasty zakoupit? A jestli ano, ví někdo, kolik Kč zhruba stojí??? Editováno: 9. Červen 2007, autor: xstorm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 /přední světla (teda jen krycí plast) je zralý na výměnu.... Jsou tam stovky teček./ On to pod lupov neskuma... Ja mam na novom aute len 16000 km a bodky od kamienkov na svetlach mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Chlapáci! Kde jezdite??? Já mám najeto 27 tisic a že bych pozoroval to co píšete tak to nemám.Jezdim H.K-Praha a Brno a celý Východočeský kraj.Naštěsti bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 xstorm: nevim člověče, 90tis km ročně je dost extrém, já jezdím 35-40tis km, najeto mam 94tis km s tim, že někdy zhruba v polovině jsou světla měněný za xena. lak poškozenej samozřejmě je, ale na světlech nic nepozoruju, ale narovinu, nezkoumám je z 10cm, zas tak háklivej asi nejsem, auto mam na to, abych s nim jezdil a ne pořád zkoumal, kde se co poškozuje a co je třeba vyměnit. jezdim povětšinou trasu Č.Bud.-Praha a zpátky, občas dovolená někam k moři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.