Listopad 11, 200816 r Tak se přidám, za posledních 14 dní 2x xenony, 1x nexus, 2x přední sklo. Praha 4 Krč. Sekat jim ruce, nic jinýho nepomůže
Prosinec 8, 200816 r Neni to špatny ale myslím že to zloděje neodradi.Je to smutny ale je to tak. A Ty by jsi si koupil světla,kde je na první pohled vyleptán vin ??
Prosinec 9, 200816 r Tohle je metoda, jen se bojím, že zloděj bude tak nasranej, že ti je aspoň rozfláká...nejhorší je nasrat zloděje.
Prosinec 23, 200816 r Naprosto s Tvým názorem souhlasím.Je to teda smutny ale bohužel ve většině připadu pravdivá situace
Prosinec 23, 200816 r Na to zapomen...kamaráde.Známymu ukradli xena na D1 jak je benzina U devíti křižu.Byli se najist a vrátili se za půl hodiny...masakr! Ono to je hooodně rychlá záležitost a během tři minut (ani ne) je máš pryč.Sekat ruce!!!
Prosinec 23, 200816 r Věřím. Jdou vyndat fakt rychle. Slyšel jsem, že někdo odešel na 12 minut od auta a taky je tam neměl. A za bílého dne! Možná to bylo někde tady na fóru. Ale co proti tomu chceš dělat?
Prosinec 23, 200816 r No zrovna u těch světel... 1) Cena nových je kolik? 2) Min. 5% spoluúčast 3) Přijdeš o všechny bonusy Takže nakonec Tě to s pojistkou může vyjít dráž než bez ní...
Prosinec 23, 200816 r To nemusi bý pravda.Platím u Kooperativy cca 17 tisic včetně havárky a mám nulovou spoluučast(zaplatím maximálně 2 tisice Kč) při jakýkoliv škodě což je slušny,ne?
Prosinec 23, 200816 r Nejsem si jisty ale origo xenony v servisu 10tisic kus takze snad aspon neco usetris,ale na druhou stranu se daji sehnat obe za 10tisic ...lepsi je pojistka s 1% spoluucasti
Prosinec 23, 200816 r To nemusi bý pravda.Platím u Kooperativy cca 17 tisic včetně havárky a mám nulovou spoluučast(zaplatím maximálně 2 tisice Kč) při jakýkoliv škodě což je slušny,ne? Nic proti, ale taky nemáš auto pořizovací ceně mega, ale ta spoluúčast zní zajímavě
Prosinec 23, 200816 r Rozkopou ale nevemou si je. Auto mam samo pojistenmi ale nedam jim nic zadaraa...
Prosinec 24, 200816 r No zrovna u těch světel...1) Cena nových je kolik? 2) Min. 5% spoluúčast 3) Přijdeš o všechny bonusy Takže nakonec Tě to s pojistkou může vyjít dráž než bez ní... oprava ustřižených xenonů je asi 40 tisíc. Někde to tady psal myslím Carlos. spoluúčast mají dobré pojistky 1% nebo méně. proč bys měl přijít o bonusy? Když si to necháš vyplatit rozpočtem tak ještě vyděláš.
Prosinec 24, 200816 r Jednoduchá rada...mít kvalitně pojištěné vozidlo To je jediné co ti zmírní následky, ale krádeži prostě nezabráníš.
Prosinec 24, 200816 r Cena jednoho Xen.světla sice ve škodovce je těch 10.000kč,ale to je to světlo holí...bez výbojky,žárovek,ŘJ........Kompletní vyjde něco kolem 20.000kč..
Prosinec 24, 200816 r Nene....já mám první zkušenost až nyní z té vybrané garáže,ale tam je v tom rozpočtu toho víc,tak nevim kolik by vyšla samotná oprava ustřižen.xenonů....ale 40.000kč to bude určitě......já bych to spíš odhadoval na ofic.cenu kolem 50.000kč....
Prosinec 24, 200816 r Aha ono to je všechno v tomto tématu asi o stranu zpět. Když se nechá škoda zaplatit rozpočtem, tak se na tom dá vydělat. Nebo si tím minimálně spravit zkaženou náladu.
Prosinec 24, 200816 r Jde asi o to jestli chceš mit s tim starosti a nebo to odvízt do servisu a nechat je jednat s pojištovnou.V tom prvním případě se na tom asi vydělat dá...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.