millhauz Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 (editace) Je mozne misto origo katalyzatoru na ARX 1.8T ( jsou tam snad dokonce dva male vedle sebe? ) vybrat nejaky univerzalni? Podle ceho mam vybirat? Hlavne ARX ma dve lambdy jednu pred a druhou za katem. Origo se mi za 10000 fakt kupovat nechce, nahradu sem levnejsi nenasel, tak by me zajimalo, jestli pujde nejaky UNI kat bez toho, aniz by mi zbytecne stoupla spotreba EDIT: jak moc se zvedne ( jestli vubec ) spotreba, kdyz dam tohle ? : http://www.highperfo...t-150180ps.2834 Editováno: 14. Srpen 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Belgard Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Teď jsem to řešil taky, nový katalyzátor originál ŠKODA stojí kolem 6.000 Kč. Repliku nikdo nedělá, protože je málo kusu s tímto motorem s kombinací 4x4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.