Dandy278090 Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 zdarec škodováci, mám ocktávu 1,8T 2003 AUM a dneska jsem zjistil, že mi chodí celý chladič, když na něj zatlačím dole, tak jde posunout cca 2cm a dost to klepe, nemá to být nějak uchycené? Myslel jsem, že mi klepe něco na nápravě, protože mi zrovna měnili lůžka stabilizátoru, ale je vše jako nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 Su tam gumenne lozka. Treba ich vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonek Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Chladič drží na silenblocích, výměna je časově náročná práce (musí se vykuchat celej předek). Já chladič podložil ze spodu tvrdou gumou a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.