Publikováno Srpen 14, 201213 r Ahoj, mám takový problém, který mě znepokojuje. Při jízdě slyším na levém kole zvuk, zní to jako by se něco plechovýho točilo a šoupalo se o něco..zrychluje to v závistlosti na rychlosti. Kolo jsem sundaval a nikde jsem nic neviděl. Všechno dotáhl, všechno drží, nic se o nic nedře. Měnil jsem nedávno manžetu s čepem, po výměně mi ten zvuk dělal a po geometrii to přestalo, nebo spíše je to slyšet pouze při otevřeném okně. A zvláštní, že to dělá až po nějáké době po odjezdu, třeba ráno když auto přes noc stojí tak vyjedu a přijde jako když se to zahřeje...Neměl by někdo tip? Díky moc Upraveno Srpen 14, 201213 r od Jehla23
Leden 26, 201411 r Ahoj, mám podobný problém na mé Fabii jako autor vlákna. Při jízdě když je otevřené okno je slyšet od pravého předního kola "cvakání", něco podobného, jako mi kdysi třelo závažíčko u alu kola o brzdič. Se zvyšující rychlostí rychlost cvakání narůstá. Poté, když jedu už např. 80 - 90 km/h, tak cvakání zaniká. Když zavřu okna, tak už nic neslyším. Nestalo se vám to také někomu? Díky za odpovědi.
Leden 27, 201411 r Autor U me konkretne to cvakani pominulo. Na kloub jsem, nesahal, ale zkontroluj, jestli nemas prasklou manzetu. Kdyz jo, okamzite vymenit a hodne vazeliny..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.