Jehla23 Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 (editace) Ahoj, mám takový problém, který mě znepokojuje. Při jízdě slyším na levém kole zvuk, zní to jako by se něco plechovýho točilo a šoupalo se o něco..zrychluje to v závistlosti na rychlosti. Kolo jsem sundaval a nikde jsem nic neviděl. Všechno dotáhl, všechno drží, nic se o nic nedře. Měnil jsem nedávno manžetu s čepem, po výměně mi ten zvuk dělal a po geometrii to přestalo, nebo spíše je to slyšet pouze při otevřeném okně. A zvláštní, že to dělá až po nějáké době po odjezdu, třeba ráno když auto přes noc stojí tak vyjedu a přijde jako když se to zahřeje...Neměl by někdo tip? Díky moc Editováno: 14. Srpen 2012, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombis Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Vnější klouby na kolech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aufa Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Ahoj, mám podobný problém na mé Fabii jako autor vlákna. Při jízdě když je otevřené okno je slyšet od pravého předního kola "cvakání", něco podobného, jako mi kdysi třelo závažíčko u alu kola o brzdič. Se zvyšující rychlostí rychlost cvakání narůstá. Poté, když jedu už např. 80 - 90 km/h, tak cvakání zaniká. Když zavřu okna, tak už nic neslyším. Nestalo se vám to také někomu? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Jak psal Bombis-vnější kloub! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 27. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2014 U me konkretne to cvakani pominulo. Na kloub jsem, nesahal, ale zkontroluj, jestli nemas prasklou manzetu. Kdyz jo, okamzite vymenit a hodne vazeliny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aufa Vloženo 27. leden 2014 Sdílet Vloženo 27. leden 2014 Dobře, kouknu na to. Zatím vám oběma děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.