mirec2211 Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Zdravim, dá sa nakodovať na Octavii II, že po odomknutí auta ostane kufor zamknutý a ked by som sa chcel do neho dostať, tak by som musel na DO stlačiť tlačídlo? Chcem to hlavne kvôli tomu, aby mi nejaký chytrák na semaforoch nieco nezobral z kufra. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Zdravím, myslím si, že jako prevence otevření kufru na světlech to není potřeba řešit. I když není nakódované automatické zamknutí auta po rozjezdu, přesto se mi zablokuje ovládací tlačítko 5. dveří. V mám případě i paralelně přidané tlačítko na palubovce. Odblokuje se až po otevření dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec2211 Vloženo 15. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 ani mi nejde o to aby mi zamklo cele auto pri rozjazde, ale len o kufrove dvere. vies, ked nepotrebujem ist do kufra, tak sa mi nemusi ani odomykať. povazujem to za zbytočne. a to plati nie len pri jazde ale aj v garazi. casto krat idem do auta a kufor nepotrebujem otvoriť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 Jde ještě na kódovat, že se ti po stisku na poprvé odemknou jenom dveře řidiče a až při druhém stisku celé auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec2211 Vloženo 15. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 (editace) no tak to si myslim bude stačiť. pokial ostane kufor zamknutý, tak to je OK. da sa to nejakou kombinaciou tlacidiel nakodovať alebo musim isť do škodovky? dakujem. Editováno: 15. Srpen 2012, autor: mirec2211 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 15. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2012 (editace) ani mi nejde o to aby mi zamklo cele auto pri rozjazde, ale len o kufrove dvere. vies, ked nepotrebujem ist do kufra, tak sa mi nemusi ani odomykať. povazujem to za zbytočne. a to plati nie len pri jazde ale aj v garazi. casto krat idem do auta a kufor nepotrebujem otvoriť. Právě že kufr se automaticky zamyká myslím vždy, i když není nastavené zamykání auta, právě z bezpečnostních důvodů. Jednoduše to zkus, objeď kolem bloku, abys jel rychleji než asi 15 km/h a domluv se s někým, ať poté zkusí kufr otevřít. Myslím, že bude tlačítko nefunkční a půjde to až po otevření dveří auta. Pokud máš Maxidot, tak si sám nastavíš třeba jen otevření dveří řidiče, které zmiňuješ. Je to v návodu u popisu centrálního zamykání. Jinak asi potřebuješ někoho kdo umí třeba s VAGem. Editováno: 15. Srpen 2012, autor: milos_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec2211 Vloženo 16. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 tak to som nevedel, ze sa po rozbehnutí kufor zamkne. vyskúšam to a dám vedieť . zatiaľ dakujem, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 milos_S: Ani nemusíš jet více jak 15km/h. U mě stačí i obyčejné vyjetí z garáže a tam teda rychle nejezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 Je to v návodu, strana 41. Po rozjezdu, popř. při rychlosti vyšší než 5 km/h se deaktivuje funkce madlav horní části prolisu pro registrační značku. Po zastavení vozidla a otevření dveří bude funkce madla opět aktivována. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirec2211 Vloženo 16. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 dnes sme to skušali, auto sme vyparkovali z garáže a druhý skušal otvoriť kufor a otvoril sa. Musim ešte podotknuť, že mam Combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Kufr po rozjezdu zůstane zamčený, když se neotevřou ani jedny dveře. Já ze svým Combíkem teda problém nemám, dokonce tuhle fičurku měla i moje bývalá Fábie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanje71 Vloženo 23. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Dobrý večer, já mám jiný problém, mám Octávku II combi a kufr mě nejde otevřít vůbec...Přitom když to zkouším, slyším že motorek pracuje, ale mechanicky to ne a ne otevřít...Nemá někdo radu co s tím, kromě koupě nového a nebo nouzového otevření:-)?Stalo se mi to zničeho nic, bez předešlých známek nějakých potíží... Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.