smilekpetr Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 prosím o radu...mám o1 sdi....a mám možnost předních třmenů z fabie rs,včetně kotoučů,-288mm,ale nevím, jestli mi budou pasovat na stávající těhlice, nebo je musím měnit za těhlice z octavie 96kw....nemáte někdo skušenost....samozřejmě sdi je trochu předělaný,ale brzdy jsou tragédie.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 (editace) potrebujes komplet adaptery,tehlice, a obracene cepy Fabie je ma obracenemtak tam si nejsem jisty ale asi by to nemel mit problem, Editováno: 22. Srpen 2012, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smilekpetr Vloženo 29. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 diky za odpověd,takže to řešit nebudu a radši je prodám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.