DeliRS Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Uvažuju o kompletu od Gestec. To co popisuješ je paráda! když je to funkční a je to spočítané tak ideál... a ten zvuk je masakr Podvozek budu brát celý at to dostanu dolů. je to vysoké jak autobus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeliRS Vloženo 19. Únor 2015 Sdílet Vloženo 19. Únor 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaT Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 No to od HMS je stejně řešený přes tu klapku akorát máš komplet laděnej výfuk... kterej ale stoji 90 :/ a od Gestec mi to příjde takový moc nevýrazný. Jinak tady máš video jak to zní s tím mým řešením tedy kompletně bez tlumičů není to naprosto totožný ale hodně podobný až pojedu do dílny tak to natočím. R36 bez tlumičů https://www.youtube.com/watch?v=QgKC1TUb6Wc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeliRS Vloženo 20. Únor 2015 Sdílet Vloženo 20. Únor 2015 (editace) Brutalitka... jsi šikovný , to bude velká paráda. Co by se stalo se zvukem kdybych vyřadil jen střední díl ? nechci kravál, ale ted je to hodně nevýrazné. Mám objednaný ještě air intake kit. Editováno: 20. Únor 2015, autor: DeliRS 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeliRS Vloženo 28. Únor 2015 Sdílet Vloženo 28. Únor 2015 No to od HMS je stejně řešený přes tu klapku akorát máš komplet laděnej výfuk... kterej ale stoji 90 :/ a od Gestec mi to příjde takový moc nevýrazný. Jinak tady máš video jak to zní s tím mým řešením tedy kompletně bez tlumičů není to naprosto totožný ale hodně podobný až pojedu do dílny tak to natočím. R36 bez tlumičů https://www.youtube.com/watch?v=QgKC1TUb6Wc LadaT: dával jsi tam toto hned za katy ? to musí být brutalita jak když stíhačka přistává.Bál bych se,že ta klapa časem nebude těsnit a bude ufoukávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O II RS Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Zdravim taky by me to zajimalo co tu pise DeliRS a taky by me zajimalo LadaT jestli je to i bez tech koncovejch tlumicu... Hned za svodama by meli byt taky tlumice ne jeste pred katalizatorama rikam to dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxhopexx Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Ahojte Tak som sa tiež podujal na výmenu výfukov za duplex s 3,6FSI jedna otázočka? výfuk som kúpil, tepelnú clonu tiež, nové silenbloku, podnárazník, ale aj tak mám jednu otázočku. V predchádzajúcich príspevkoch ste písali že ste montovali tento výfuk na TDI, otázka čo ste robili s katalizátorom ??? vyhodili ste ho alebo ste ho tam nechali??? ja mám 2,0 TDI 125kw v 4x4 viem že na TDI katalizátor nepotrebujem, ale ak ho tam nechám bude to robiť problém alebo ste ho vyrezali a napojili len rúru. Za odpoveď ďakujem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Jak katalizátor ""nepotřebuješ"" to tam místo něj v rakousku , čechách , polsku , německu a na technický dáš cedulku s nápisem "katalizátor" ?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxhopexx Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 ??? no ja neviem ... som čo sa týka áut mimo, preto sa pýtam, takže ho tam môžem nechať?? celkom to nechápem doteraz som si myslel že katalyzátor má len benzínové auto a ak to tak nie je ako to že ho nemám na mojom aute??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Toto ovšem podle mě není katalyzátor, ale tlumič... Jinak by tam musely být návarky pro lambda sondy. Nicméně i TDI má katalyzátor, ovšem trochu jiný než u benzínových motorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxhopexx Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 katalyzátor či tlmič je mi to jedno ... vie mi niekto povedať či to tam môžem nechať, alebo to musím odrezať ... Prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxhopexx Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 (editace) Halloooo to mi fakt nikto z celého forá nevie poradiť??? cez víkend to chcem nahadzovať ... tak ako nechať ťo tam alebo odrezať??? Editováno: 10. Duben 2016, autor: xxhopexx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 xxhopexx: Vím, že budu za nepřítele státu a že je můj příspěvek OT, takže ho asi brzy někdo smaže a dostanu napomenutí, ale tohle mi nedá - vážně považuješ za vhodné pouštět se do úpravy výfukového systému, když ani nevíš, jaký je rozdíl mezi katalyzátorem a tlumičem (tzn. máš znalosti podobné jako já)? Některé lidi obdivuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 mě to ani nepřekvapuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxhopexx Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 jaaaj však výmena výfukových zvodov to nieje kozmická veda, apropo nejdem to robiť ja idem to dať do servisu, len potrebujem info či mám ten výfuk odrezať a nadpojiť pred tým čudom / tlmičom / alebo za ním. To je všetko. Nejde mi to do hlavy, keď túto úpravu robilo x ľudí s tohto fóra, prečomi nikto nepodá korektnú informáciu. Pred tým som bol majiteľom Passatu a cca. 5 rokov som bol na VW fóre. Myslím si že Passat dostal nespočetne veľa úprav. Samozrejme nie v mojom podaní, ale vždy sa našlo kopu ľudí ktorý pomohli alebo aspoň poradili čo a ako??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 On 20. února 2015 at 10:54 PM, DeliRS said: Brutalitka... jsi šikovný , to bude velká paráda. Co by se stalo se zvukem kdybych vyřadil jen střední díl ? nechci kravál, ale ted je to hodně nevýrazné. Mám objednaný ještě air intake kit. Tak jsem právě udělal na své V6 provedl tuhle úpravu. je to klasický průchozí výfuk. nahradil jsem jej obyčejnou trubkou. Je to trošku hlasitější, ale pouze při nastartování a volnoběhu. Připadá mi to, že je to nejhlučnější ihned po startu, než se výfuk natlakuje. Když jedu cca 100km/hod, pak je rozdíl takřka nulový. Při dálniční rychlosti, cca 160km/hod jsem nepozoroval žádný rozdíl. Kdyby někdo chtěl, udělal bych video, ale nemám stav před... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrolMoney Vloženo 27. Únor 2017 Sdílet Vloženo 27. Únor 2017 Mám dotaz, dala by se podobná konverze udělat i u supa bez 4x4, tedy s jinou vanou kufru? (TDI) Četl jsem, že to někdo s VW dělal tak, že přdělal vanu kufru na vanu 4x4, ale to je pro mě velký zásah... Nechtěl bych na sprosťáka táhnout trubku bokem, protože při vypalování DPF údajně dochází k značnému zahřívání výfuku (proto se děje v pohybu) a údajně tím může dojít k poškození plastových částí kolem výfuku. (Na druhou stranu gumy, co drží výfuk drží a nepřepálí se..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swoosh Vloženo 18. Duben 2022 Sdílet Vloženo 18. Duben 2022 Zdravím, neměl by někdo náhodou přebytečnou chromovanou koncovku výfuku na ŠKODA SUPERB II, verze 3.6 ?? Byl bych moc vděčný, pokud někdo najde! ;-) Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.