Přejít na obsah

Problém s dveřmi

Fidelek

Doporučené příspěvky

Přestali mi fungovat otvírání dveří u spolujezdce. Na první zatáhnutí za kličku zevnitř se odemknou(čudl vyjede) ale na další už se neotevřou a ani z venčí(zkoušeli jsme povolit i napnout lanko na klice a nic). Nesetkal jste se stim někdo, nevíte co stim??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výplň dveří jde sundat v pohodě, ale budeš mít problém při sundavání stahovačky (plech), protože se musí povolit zámek a to se zavřenejma dveřma asi neuděláš... :huh:

tak to je potěšující, já abych se k něčemu dostal, tak to nejdřív musim povolit, ale nejni jak.... zkusim to rozebrat a uvidim

ale jde mi oto když budu sundávat "stanovačky"(plech), jestli z něj mam povolit mechanické ovládání okna???

Odkaz ke komentáři

To ovládání okna je na tom plechu nanejtovaný, když to odstrojíš až k tomu plechu, tak tam jsou dvě černý záslepky, který musíš sundat a pod nima povolíš šrouby, který drží okno v tý stahovačce,,,někde tu bude popis, jak to přesně rozebrat -_-

já mam všude šrouby ještě, nejtuje u novějších, dík zkusim pohledat...a zkusim to sundat...

Odkaz ke komentáři

šrouby ti drží ten plech na dveřích, ale ten stahovací mechanismuz je nanejtovanej na tom plechu,,,uvidíš, až to rozebereš... :ph34r:

ten mechanismus na kterim je klička, je přišroubovanej třema šroubama, nebavim se o šroubech co jsou na okraji plechu, měl jsem to před dovolenou rozebraný, když jsem dělal zrcadla a koukal jsem na to...jen nevim co se stane když to uplně povolim a jestli musim

Odkaz ke komentáři

S tim mechanismem nic dělat nebudeš, normálně povol ty šrouby kterejma drží plech, pak ty, co drží sklo a pak trochu ježek v kleci to dostat ven...ale fakt nevim, jak to pude, když nebudeš mít volnej ten zámek dveří.. B)

ok, to jsem chtěl slyšet, nechám ho tam, dík ;)

zkusim a uvidim....

Odkaz ke komentáři

A čím to tedy bylo?? -_-

tahlo od venkovní kliky bylo v mezi pokloze, stačilo dorazit a už fungovali, dle mě se tam nějak skřížilo lanko, ale to nevim přesně, neviděl jsem tam, nepovedlo se mi sundat uplně stajhovačku(vadila sedačka) a tak jsem strčil tam ruku a zkoušel jsem

ještě že nemam tlustý ruce :D:D:D

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Tak mam uplne stejny problem, akorat s pravyma zadnima dverma ... Strikal jsem kliky do barvy a po nasazeni zrovna u tehle dveri nedoleha uplne az nadoraz (trosicku odstava cca 1mm) no to nebylo nic hrozneho, ale dneska prestaly dvere fungovat .. Presne jak se tady popisuje .. Odemknout jdou, otevrit ne. Je slyset pri tahani za kliku cvakani, ale neotevrou se .. O vikendu to zkusim rozebrat a uvidim.

Odkaz ke komentáři

• o 5 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...