Fidelek Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Přestali mi fungovat otvírání dveří u spolujezdce. Na první zatáhnutí za kličku zevnitř se odemknou(čudl vyjede) ale na další už se neotevřou a ani z venčí(zkoušeli jsme povolit i napnout lanko na klice a nic). Nesetkal jste se stim někdo, nevíte co stim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 je divné že odemknu ale neotevřu....a myslim že budu muset rozsekat tapec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 14. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 Možná ti vypadlo to táhlo u zámku, nebo se rozbil zámek,,,nic jinýho mě nenapadá, měl jsem to teď dost často rozebraný a nevím, co by se tam jinak mohlo pokazit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 14. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2006 tahlo tam bude když odemknu....nevim vevnitř jsem to neviděl ještě...takže dvěře neotevřu a musim přes tapec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 tak nic ničit nemusim....jde sundat i při zavřených dveří, prej jsou v pytli asi táhla, jelikož na mechanickým zamku nejni co se pokazit....tak to jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 ještě dotaz, jak sundat vyplň předních dveří(plech), když je mechanické stahování oken, může zůstat na výplni nebo musí dolu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Výplň dveří jde sundat v pohodě, ale budeš mít problém při sundavání stahovačky (plech), protože se musí povolit zámek a to se zavřenejma dveřma asi neuděláš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 Výplň dveří jde sundat v pohodě, ale budeš mít problém při sundavání stahovačky (plech), protože se musí povolit zámek a to se zavřenejma dveřma asi neuděláš... tak to je potěšující, já abych se k něčemu dostal, tak to nejdřív musim povolit, ale nejni jak.... zkusim to rozebrat a uvidim ale jde mi oto když budu sundávat "stanovačky"(plech), jestli z něj mam povolit mechanické ovládání okna??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 To ovládání okna je na tom plechu nanejtovaný, když to odstrojíš až k tomu plechu, tak tam jsou dvě černý záslepky, který musíš sundat a pod nima povolíš šrouby, který drží okno v tý stahovačce,,,někde tu bude popis, jak to přesně rozebrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 To ovládání okna je na tom plechu nanejtovaný, když to odstrojíš až k tomu plechu, tak tam jsou dvě černý záslepky, který musíš sundat a pod nima povolíš šrouby, který drží okno v tý stahovačce,,,někde tu bude popis, jak to přesně rozebrat já mam všude šrouby ještě, nejtuje u novějších, dík zkusim pohledat...a zkusim to sundat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 šrouby ti drží ten plech na dveřích, ale ten stahovací mechanismuz je nanejtovanej na tom plechu,,,uvidíš, až to rozebereš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 šrouby ti drží ten plech na dveřích, ale ten stahovací mechanismuz je nanejtovanej na tom plechu,,,uvidíš, až to rozebereš... ten mechanismus na kterim je klička, je přišroubovanej třema šroubama, nebavim se o šroubech co jsou na okraji plechu, měl jsem to před dovolenou rozebraný, když jsem dělal zrcadla a koukal jsem na to...jen nevim co se stane když to uplně povolim a jestli musim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 S tim mechanismem nic dělat nebudeš, normálně povol ty šrouby kterejma drží plech, pak ty, co drží sklo a pak trochu ježek v kleci to dostat ven...ale fakt nevim, jak to pude, když nebudeš mít volnej ten zámek dveří.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 S tim mechanismem nic dělat nebudeš, normálně povol ty šrouby kterejma drží plech, pak ty, co drží sklo a pak trochu ježek v kleci to dostat ven...ale fakt nevim, jak to pude, když nebudeš mít volnej ten zámek dveří.. ok, to jsem chtěl slyšet, nechám ho tam, dík zkusim a uvidim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 15. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 tak vše už funguje jak má , díky za rady, hodili se tapec zůstal v celku a šel sundat lechce, pak jen povolit sklo a hlavolam jak vyhákovat ten plech(nejlepší strčit ruku do dveří a otevřít) pak vše srovnat a bylo to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 15. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2006 A čím to tedy bylo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 16. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 A čím to tedy bylo?? tahlo od venkovní kliky bylo v mezi pokloze, stačilo dorazit a už fungovali, dle mě se tam nějak skřížilo lanko, ale to nevim přesně, neviděl jsem tam, nepovedlo se mi sundat uplně stajhovačku(vadila sedačka) a tak jsem strčil tam ruku a zkoušel jsem ještě že nemam tlustý ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 16. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2006 No tak hlavně že už to šlape...gratuluju.. až ti bude sedačka vadit příště zavolej mi, přijedu si pro ní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 17. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2006 No tak hlavně že už to šlape...gratuluju.. až ti bude sedačka vadit příště zavolej mi, přijedu si pro ní.. nedám...dokuď hřejou nedám... ...jen jsem jí nechtěl vyndávat přece jen čtyry šrouby navíc je už znát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 5. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2006 Tak mam uplne stejny problem, akorat s pravyma zadnima dverma ... Strikal jsem kliky do barvy a po nasazeni zrovna u tehle dveri nedoleha uplne az nadoraz (trosicku odstava cca 1mm) no to nebylo nic hrozneho, ale dneska prestaly dvere fungovat .. Presne jak se tady popisuje .. Odemknout jdou, otevrit ne. Je slyset pri tahani za kliku cvakani, ale neotevrou se .. O vikendu to zkusim rozebrat a uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Akorat mi neni jasne jak sundam tapec, kdyz jsou zavrene dvere ... Nemate na to nejakou fintu nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 7. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2006 Takze problem je vyresen. Tapec sel sundat i se zavrenyma dverma, problem odstranen a vse funguje jak ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V.T.E.C Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Jak sundavate tapec když dveře nejdou otveřít?? Dveře řidiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.