Jirka Honák Vloženo 26. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2012 Dobrý den, před několika měsíci jsem začal bojovat s klimatizací. 1) Osobně jsem nastříkal na 2x sprej na čištění klimatizace od Wurtha (po sundání filtru pod kastlíkem). 2) Po té jsem nechal klimatizaci vystříkat od známého tentokrát 2 spreje nějaké pěny. 3) Jako naposled jsem auto dal so autoservisu, kde vystříkali 2 spreje za 1 týden (sprej za 800,-). Klimatizace po vyčištění voní dezinfekcí, ale po 3 dnech opět zapáchá. Co je zajímavé, tak smrdí pouze při zapnutí cca 30s. Potom smrad zmizí a není nic cítit do dalšího spuštění. Nemá někdo podobnou zkušenost ? ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2012 odtok kondenzátu je volný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Honák Vloženo 27. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 jj ten je volný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 v tom případě musí bejt to topení hodně zarostlí, ještě bych to ukusil párou, pokud nezabere, tak demontáž topení a vyčištění výměníků (topení, klima PTC článek) manuálně v dezinfekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 A je to smrad zatuchliny? Není to cítit spíše po chladivu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Honák Vloženo 28. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Je to smrad jak stará voda v konývce na kytky Smrad chladiva neznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 29. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2012 Foukni si z ventilu na plnění klimatizace a porovnej to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.