Jirka Honák Vloženo 26. Srpen 2012 Vloženo 26. Srpen 2012 Dobrý den, před několika měsíci jsem začal bojovat s klimatizací. 1) Osobně jsem nastříkal na 2x sprej na čištění klimatizace od Wurtha (po sundání filtru pod kastlíkem). 2) Po té jsem nechal klimatizaci vystříkat od známého tentokrát 2 spreje nějaké pěny. 3) Jako naposled jsem auto dal so autoservisu, kde vystříkali 2 spreje za 1 týden (sprej za 800,-). Klimatizace po vyčištění voní dezinfekcí, ale po 3 dnech opět zapáchá. Co je zajímavé, tak smrdí pouze při zapnutí cca 30s. Potom smrad zmizí a není nic cítit do dalšího spuštění. Nemá někdo podobnou zkušenost ? ? ? Citovat
rolbař Vloženo 27. Srpen 2012 Vloženo 27. Srpen 2012 v tom případě musí bejt to topení hodně zarostlí, ještě bych to ukusil párou, pokud nezabere, tak demontáž topení a vyčištění výměníků (topení, klima PTC článek) manuálně v dezinfekci Citovat
DIAGNOSTIK Vloženo 28. Srpen 2012 Vloženo 28. Srpen 2012 A je to smrad zatuchliny? Není to cítit spíše po chladivu? Citovat
Jirka Honák Vloženo 28. Srpen 2012 Autor Vloženo 28. Srpen 2012 Je to smrad jak stará voda v konývce na kytky Smrad chladiva neznam Citovat
DIAGNOSTIK Vloženo 29. Srpen 2012 Vloženo 29. Srpen 2012 Foukni si z ventilu na plnění klimatizace a porovnej to... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.