Vany Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Cus lidi. Mam dotaz. Nenechaval si nekdo nekdy vrtat do autoskla. Nevite o nejakych kontaktech,www,znamejch........ Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Podle toho které sklo by jsi chtěl navrtat. Žádné boční a zadní sklo nenavrtáš, protože je kalené a při trochu větším tlaku se roztříští na "milión" kousků. Čelní sklo jde teoreticky navrtat ale záleží jak velkou díru potřebuješ a čím by jsi to vrtal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 27. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Potrebuju zadni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Treba kupit zadne sklo uz s navrtanou dierou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 27. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Ja potrebuju navrtat na kridlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2012 Tak kridlo na sklo prilep. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Zadní sklo ti praskne. Kup si primer a lepidlo na lepení autoskel a křídlo přilep. Bude ti to držet. Už jsem tak pár křídel lepil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 28. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Já už to jednou měl přilepený a drželo to. Ale já chci mít furt něco extra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.