Vany Vloženo 27. Srpen 2012 Vloženo 27. Srpen 2012 Cus lidi. Mam dotaz. Nenechaval si nekdo nekdy vrtat do autoskla. Nevite o nejakych kontaktech,www,znamejch........ Dekuju Citovat
žralok Vloženo 27. Srpen 2012 Vloženo 27. Srpen 2012 Podle toho které sklo by jsi chtěl navrtat. Žádné boční a zadní sklo nenavrtáš, protože je kalené a při trochu větším tlaku se roztříští na "milión" kousků. Čelní sklo jde teoreticky navrtat ale záleží jak velkou díru potřebuješ a čím by jsi to vrtal. Citovat
PROCHY603 Vloženo 27. Srpen 2012 Vloženo 27. Srpen 2012 Treba kupit zadne sklo uz s navrtanou dierou. Citovat
žralok Vloženo 28. Srpen 2012 Vloženo 28. Srpen 2012 Zadní sklo ti praskne. Kup si primer a lepidlo na lepení autoskel a křídlo přilep. Bude ti to držet. Už jsem tak pár křídel lepil. Citovat
Vany Vloženo 28. Srpen 2012 Autor Vloženo 28. Srpen 2012 Já už to jednou měl přilepený a drželo to. Ale já chci mít furt něco extra. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.