bazycek Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Ze zacatku vse jelo v pohode, pote pri mackani zatroubilo treba az na 3 pokus. Ted uz vubec, v cem muze byt problem? Ve volantu? Jakym zpusobem sundat ten kryt aby mi nebouchl airbag ? Nebo je problem v necem jinem? Napise chybu VaG ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Prvně mrkni na pojistky, pak změř jetli ti de proud do klaksonu a pak ho zkus vymontovat a napojit na tvrdo na proud jestli troubí. Pokud bude vše OK, tak natoč volant od 90° a zezadu na volantu uvidíš díru do který strčíš šroubovák a BAG odjistíš. To samo na druhý straně. Pak sundat volant a juknout na páčku. Ale pokud otočíš klíčkem a nebude připojenej BAG, tak ti to hodí chybu, kterou smažej jen VAGem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 28. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Dobre zkusim vse:) diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 19. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2012 Na jaký šroubovák to je ? zezadu na tom volantu ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 použi plochý,potrebuješ len odjistiť tie poistky..postup ti napísal Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 26. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Tak ve volantu problem neni ani v pojistce, vypojily jsme klaxon a zkusili napojit na proud a nesel. Objednal jsem novy, ale zjistil jsem ze jsou v superbu dva klaxony jeden na vysky a jeden na basy, zda se mi to trosku divne protoze sem nasel na aute jen jeden. Kde by mel byt ten druhy pripadne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 10. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2013 Dobrý den, taky nahodím problém Nefunguje mi klaxon... když jsem odpojil klaxon a dal ho natvrdo na baterku, tak jeden troubí a druhej ne (ten je špatnej, to je jasný) ale když je namontuju na auto, tak je ticho :-( když "zatroubím" na volant, tak relátko zvaká, pojistky jsou taky ok ale do klaxonů nejde proud... kde může být chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 tak jsem byl u elektrikáře... dělal mi tajný spínač a u relátek mu vyskočila zásuvka s kabelama... tak stačilo jen zastrčit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 bazycek: jsou za mřížkami v nárazníku. Jeden vlevo a druhý vpravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Jardo zareagoval si až po roce a něco :-D jestli se dobře dívám na datum :-D Jinak dávno jsme s Adamem ty nové klaxony namontovali :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Ajo, nějak mi to uniklo. Nějak rychlo to letí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Jojo nic se neděje :-) Kdyby jsi měl čas mrkni natu elektriku na bixenony moje prosimtě :-) Viš jak VAGína nechtěla se spojit s jednotkou xenonů :-) Kde a co mam hledat nějaké svorkovnice jednotku atd. :-) Už budeš vědět Díky :-) muj email . airman64@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.