notkiller Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 a řekne mi tedy nekdo kde najdu ten prevodnik, kdyz ho tam mam uz z fabriky? cruise je shit radio, když nemá ani aux, chci dance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 Ahoj kluci nemate nekdo navigacni cd. Potreboval bych ho jen pujcit na prepnuti radia do cestiny .kontakt na mail jirkawrc@seznam.cz nebo. 724329237 jsem z rokycan predem diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Navigacni cd koupeno cr/slovansko/madarsko+hlavni tahy evropy tak kdybu nekdo mel zajem nahrani cestiny tak se ozvete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notkiller Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 On 9/23/2016 at 7:26 AM, jirka toledo said: Ahoj kluci nemate nekdo navigacni cd. Potreboval bych ho jen pujcit na prepnuti radia do cestiny .kontakt na mail jirkawrc@seznam.cz nebo. 724329237 jsem z rokycan predem diky Já ho mám, ale jsem z usti nad labem nebo z Liberce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 díky už jsem sehnal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.