Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, dneska jsem si ráno všiml loužičky pod autem, je to 1.9TDI podle barvy apod je to motorový olej. Vršek vypadá čistý, tak odkud může téct zespodu? Jinak je tam kryt tak jsem na to nemrkl... jen odkud to tak může být? Jo a začne kapkat až po vychladnutí motoru, asi po hodině a za den to udělá cca 1dl... jinak olej i voda jsou čisté (žádné emulze apod)

• Autor

a jinak to začalo ze dne na den, před tím po měsíc ani kapka ( na dlaždicích jde vidět vše...)

no odtialto ti ťažko niekto poradí odkiaľ to tečie..treba zhodiť spodný kryt,prípadne to nafotiť a hodiť sem...

• Autor

jj to je jasné... já jen kdyby se někomu stalo něco podobného... že to začalo tak naráz tak nevím no....

Jo měli jsme to na O1 taky tak. Mladý trochu proletěl po retarderu v Brně u Olympie. Ne že by to nějak výrazně teklo ,ale dost to dělalo loužičky. Byla prasklá hliníková vana motoru. Opravdu se musí sundat plastový kryt a pak se uvidí.

• Autor

tak jen pro info, teklo to přes těsnění držáku olejového filtru, takže naštěstí drobnost , ťuk,ťuk .)

Mě se loni stalo to samé, ale špatnou montáží to určitě nebylo. Těsnění jsem nasadil správně. Jako jediné vysvětlení mě napadlo, že to pomíchali na skladě a v krabičce s origo filtrem se nějakým způsobem ocitlo neorigo těsnění, protože bylo o něco tenčí než u nového filtru. Ale u tebe to třeba mohlo být i blbě nasazené, nebo utáhlé.

Tak hlavně že to byla jen banalita ;-)

Upraveno od h.vik

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.