S0T0 Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Zdravím, dneska jsem si ráno všiml loužičky pod autem, je to 1.9TDI podle barvy apod je to motorový olej. Vršek vypadá čistý, tak odkud může téct zespodu? Jinak je tam kryt tak jsem na to nemrkl... jen odkud to tak může být? Jo a začne kapkat až po vychladnutí motoru, asi po hodině a za den to udělá cca 1dl... jinak olej i voda jsou čisté (žádné emulze apod) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 28. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 a jinak to začalo ze dne na den, před tím po měsíc ani kapka ( na dlaždicích jde vidět vše...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 no odtialto ti ťažko niekto poradí odkiaľ to tečie..treba zhodiť spodný kryt,prípadne to nafotiť a hodiť sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 28. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 jj to je jasné... já jen kdyby se někomu stalo něco podobného... že to začalo tak naráz tak nevím no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 Jo měli jsme to na O1 taky tak. Mladý trochu proletěl po retarderu v Brně u Olympie. Ne že by to nějak výrazně teklo ,ale dost to dělalo loužičky. Byla prasklá hliníková vana motoru. Opravdu se musí sundat plastový kryt a pak se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 4. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2012 tak jen pro info, teklo to přes těsnění držáku olejového filtru, takže naštěstí drobnost , ťuk,ťuk .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 (editace) Mě se loni stalo to samé, ale špatnou montáží to určitě nebylo. Těsnění jsem nasadil správně. Jako jediné vysvětlení mě napadlo, že to pomíchali na skladě a v krabičce s origo filtrem se nějakým způsobem ocitlo neorigo těsnění, protože bylo o něco tenčí než u nového filtru. Ale u tebe to třeba mohlo být i blbě nasazené, nebo utáhlé. Tak hlavně že to byla jen banalita ;-) Editováno: 6. Září 2012, autor: h.vik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.