Wranic Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 zdravim cca pred dvema dny mi zacal plavat a nejak divne skakat zadek nad 100km/h se stim neda skoro jezdit.napadaji me tlumice ze by byly ko ale nwm...je fakt ze na jare sem si vsimnul ze jeden zadni tlumic byl zlechka mokrej...jedinej poznatek co sem si vsimnul je to ze pri plnym rejdu pri rozjezdu zace neco huci na predku...naposledy to hucelo pred vymenou stab.tycek a od ty doby byl klid...najeto 90500km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Listyus Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Jestli auto poskakuje tak to budou tlumiče KO. A u předku bude nejspíš bude hučet ložisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Souhlasím,tlumiče.Taky jsem to měl ale kakal jsem na to a pak když jsem je sundal a po zimě nandal nestačil jsem se divit skákalo auto jak blázen-na dezénu byli odskákané plošky.Takže jsem musel koupit nové pneu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 31. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 lozisko ne dela to jen pri plnym rejdu...naposledy to hucelo kdyz byly v cudu stab.tycky ted to vypada ze tam vodeslo neco dalsiho...jak se pozna hlavni stabilizator ze je v cudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Listyus Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Zvednito a podivej se to je katup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.