Publikováno Září 3, 201213 r Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť o radu,či je možné zameniť palivové čerpadlo 1J0919051H za 1J0919087J? Resp odišlo mi čerpadlo 1J0919051H a chcel by som naň napasovať diel uvedený v odkaze http://www.cc-autodily.cz/jednotka-cerpaci-2_2?_fid=a08d Je to možné? Výmena by bola robená na aute - Octavia 1,6 55 kW (AEE),r.v. 1999 Vopred ďakujem za odpovede.
Září 3, 201213 r Ty čerpadla jsou pro všechny Octávky stejný,takže záměna je možná.Máš to uvedeno i na stánce co jsi uvedl.Pod dílem jsou vypsány snad všechny Octávy.Jestli pochybuješ napiš přimo na CC dotaz a máš jistotu.Beru tam a nikdy se mi nestalo,že by to nepasovalo dle uvedených tabulek provedení auta.
Září 3, 201213 r Autor Ty čerpadla jsou pro všechny Octávky stejný,takže záměna je možná.Máš to uvedeno i na stánce co jsi uvedl.Pod dílem jsou vypsány snad všechny Octávy.Jestli pochybuješ napiš přimo na CC dotaz a máš jistotu.Beru tam a nikdy se mi nestalo,že by to nepasovalo dle uvedených tabulek provedení auta. Ďakujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.