maweryk Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Dobrý deň, chcel by som Vás poprosiť o radu,či je možné zameniť palivové čerpadlo 1J0919051H za 1J0919087J? Resp odišlo mi čerpadlo 1J0919051H a chcel by som naň napasovať diel uvedený v odkaze http://www.cc-autodily.cz/jednotka-cerpaci-2_2?_fid=a08d Je to možné? Výmena by bola robená na aute - Octavia 1,6 55 kW (AEE),r.v. 1999 Vopred ďakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šipan Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Ty čerpadla jsou pro všechny Octávky stejný,takže záměna je možná.Máš to uvedeno i na stánce co jsi uvedl.Pod dílem jsou vypsány snad všechny Octávy.Jestli pochybuješ napiš přimo na CC dotaz a máš jistotu.Beru tam a nikdy se mi nestalo,že by to nepasovalo dle uvedených tabulek provedení auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maweryk Vloženo 3. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Ty čerpadla jsou pro všechny Octávky stejný,takže záměna je možná.Máš to uvedeno i na stánce co jsi uvedl.Pod dílem jsou vypsány snad všechny Octávy.Jestli pochybuješ napiš přimo na CC dotaz a máš jistotu.Beru tam a nikdy se mi nestalo,že by to nepasovalo dle uvedených tabulek provedení auta. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.