camel1cz Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Zdravím zdejší guru a prosím o radu. Montoval jsem si do své OII RS před FL (2006) DRL, všechno dopadlo OK, ale po zapojení baterie mi na palubce svítí kontrolky ESP, tlaku v pneu a serva... zatím jsem s tím nejezdil, ale minimálně servo je OK... tlak v pneu nejde resetnout - tlačítko nereaguje, ESP se tváří vypnutě, svítí tlačítko ESP OFF a zapnout nejde. Dokáže mi někdo poradit co s tím? Dá se s tím něco dělat? Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 ujeď 20m a vše zhasne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 3. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Díky moc za klidný spánek - docela mě to vyděsilo :-O :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.