Přejít na obsah

Predné cukanie nápravy

turboagresive

Doporučené příspěvky

Dobrý deň,

ak už je tu táto téma, tak prepáčte, som tu nový, a vopred sa za to ospravedlňujem. Je tu síce milión problémov, no síce neviem či je tu ten správny :rolleyes: . Môj problém je nasledovný:

z prednej nápravy je počuť dáke cukanie, presnejšie také, ako keď zoberiete plastový kelímok od jogurta a začnete ho v rukách mačkať, vydáva to strašne podobný zvuk. Zvuk výchadza vtedy, ak trošku nečakane silnejšie skočím na brzdu, ak prejdem cez jamu, ak sú nerovnosti na cestách ( mierne kopce, napríklad keď sa auto zahúpe..). Počas čistej jazdy, počas akcelerácii, teda pri rovnom teréne, žiadnom brzdení sa tento zvuk neobjavuje. Pred pol rokom boli menené tyče stabilizátora.

Prosím Vás, neviete čo by to asi tak mohlo byť? Predsa je to nechutný pocit, akokeby Vám sa mala hneď rozpadnúť celá predná náprava kol9 . Je tam aj nejaká ta obava, že by sa dačo stalo, pri nejakej ostrej zátačke alebo dačo...

Vítam všetko čo napíšete, a vrele mi pomôžete! :kol-47:

Ďakujem Vám maniaci ;)

S pozdravom

Martin :kol-31:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...