poganyi Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Ahojte, vyskytol sa mi na aute taky „problem“, ze vzdy ked sa rozbieham, pripadne preradim a pridavam plyn, tak je pocut z prednej casti auta mierne hrkotanie az do momentu, ked auto nie je rozbehnute a v otackach a pripravene na dalsie preradenie, robi to vzdy ked radim napr. z 1 na 2, z 2 na 3, z 3 na 4 a zo 4 na 5 a robi to len 1-2 sekundy a len ked rychlejsie spustim spojku. Ale v pripade, ze preradim na vyssi stupen a hned ho vytocim do otacok a velmi pomaly pustam spojku, tak to hrkotanie nie je pocut. Mam auto Octavia 2 1,6 FSI. Nestretol sa s podobnym problemom niekto z Vas, pripadne nevie niekto, cim to moze byt? Este by som chcel podotknut, ze auto bolo na serviske v juli a boli menene sviecky aj filtre. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palad1n Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 A stává se to, i když prudce pustíš plyn? Řeším podobný problém, zvuk vychází z pravé strany, vypadá to na reakční vzpěru na převodovce nebo nějaký uložení motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poganyi Vloženo 18. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2012 Praveze nie ked prudko pustim plyn ale ked prudko pustim spojku, robi to len pri radeni na vyssi rychlostny stupen a mam taky pocit, ze to robi ked nie som dostatocne rozbehnuty a nemam dostatok otacok. Je to taky podobny zvuk ako ked napriklad ides 40 a preradis na 5ku a auto zacne cukat a buchat v prevodovke ale tento zvuk je taky plechovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palad1n Vloženo 20. Září 2012 Sdílet Vloženo 20. Září 2012 Zkus vymenit olej v prevodovce, mne to o dost pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poganyi Vloženo 20. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2012 este ze si mi to pripomenul, som zabudol, ze v servise mi menili aj olej v prevodovke, ci to tam nejako nepotentovali, pripadne ho dali malo P.S.: v autach sa vobec nevyznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.