Přejít na obsah

Velikost baterie a nezávislé topení

Almazek

Doporučené příspěvky

Tak baterie se opravdu vešla pěkně, až jsem to nepochopil, protože na první pohled jsme myslel, že se nevleze :D

Každopádně to vypadá, že můj problém s dosahem ovladače to nevyřešilo. Ovladač jen rychle bliká, ale nespustí Webasto. Musím být třeba 30m od auta a spustí se.

Ale baterie byla na pokraji i tak při zapnutém Webastu se dostávala na hodnotu kolem 11V

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono to bylo všechno se vším.

Auto mám měsíc a od začátku se to nechtělo někdy zapnout a ovladač blikal rychle zeleně. Dle manuálu

Bliká 2 s rychle zeleně.

Přídavné topení je zablokované, např.

v důsledku nedostatku paliva nebo

závady na přídavném topení.

A po napojení na diagnostiku to psalo chybu 01406 - No Flame už mi chtěli měnit komoru, nebo co a pak ještě něco. Pak jsem jel k Ferdovi a ten hodil domněnku na špatnou baterii, tak nastavil bezpečnostní pojistku o 1V níže a zdálo se, že to funguje, ale stejně to občas nešlo zapnout, po napojení na diagnostiku to napsalo 01409 Repeated Flame-Out, tak jsem to dával zavinu opět baterii.

Dnes vyměněna ovladače a chová se to stejně. Na diagnostice je to za poslední týden bez závad (použito asi 4x).

Někdy to prostě přijme v pohodě, ale většinou ne. Ten krátký dosah jsem zjistil až v minulém týdnu při pokusech.

Našel jsem inzerát na ovladač https://auto.bazos.cz/inzerat/69681160/Nove-Webasto-dalkove-ovladani-Telestart-T90-T91-T91R-T100.php

ale já mám ve svém napsáno 3T0963511, tak nevím jestli to pojede. Psal jsem na inzerát email s dotazem, tak jsem zvědav.

Případně pak ebay http://www.ebay.com/itm/Neu-Webasto-Standheizung-Fernbedienung-Handsender-3T0963511-3T0963511A-/252763803855?hash=item3ad9e590cf:g:ybcAAOSwz2lXC3e6

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...