aquos Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Dobry den .Po restartu (odpojeni baterie) se stisila akusticka signalizace zapnuti svetel,pasu,blinkru atd,asi na polovinu hlasitosti.U smerovek mi to vadi asi nejvic nejsou totiz vubec slyset.Nevite co stim?za pristrojovkou je prej nejakej reproduktor,ze by se pokazil?A kde ho sehnat nebo cim ho nahradit. Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Myslím že se to dá přidat v maxidootu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aquos Vloženo 25. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2012 diky za odpoved ale nemam maxidot,ptal jsem se,prej to jde jen vypnout nebo zapnout.je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aquos Vloženo 6. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Tak co nikdo nic?Zadne reseni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stamoto Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Zdravím, já mám podobný problém, jen už asi rok neslyším vůbec nic. Nejhorší je že jsem si na to zvykl, ale chtěl bych to opravit.Od známého vím, že ten repr. je někde za přístr. deskou a že by to měl šikovný elektrikář zvládnout - výměna reproduktoru. A jak, opraveno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aquos Vloženo 11. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Byl jsem ve skodovackem servisu,tak o takove zavade jeste neslyseli ,ale ze to napoji na vag a skusi to,tak v patek jsem objednany,pak pisnu,cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aquos Vloženo 11. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Jestli neslysis zadny signal tak je po repraku,jedine vymena,hledej jsou tady nejaky prispevky,co pouzit a jak repro vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maltar Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 měl jsem ten samí problém vyřešeno výměnou repráku v zadní části budíků. Koupeny budíky z O1 budíky ko repro ok výměna za 10min. přepájením dvou kontaktů repro nacvaknuto do držáku ( malých nožiček) potom vše zase ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aquos Vloženo 31. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 jak vypada ten reproduktor,nemas nahodou foto?dik.V servisu mi rekli ze to skouseli ale prej se na neho nedostali zeby znicili pristrojovku,asi kec ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maltar Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Nechcelo se jim s tím dělat hodně práce pro ně za málo muziky, ale foto bohužel nemám vypadá podobně jako repráček ze sluchátek, ale nejlepší by bylo si jej sehnat z vrakáče. I přístrojovky z OI jej mají také a je stejný, nevím jestli jsi měl někdy přístrojovku venku z auta, ale na zadní části je plastový kryt přišroubovaný asi zhurba 6 šroubky s hvězdičkovou hlavičkou a pod tým krytem je ten reprák nahoře v pravé části. Při výměně je potřeba si dát pozor na vytažení drží tam docela dost na fest, chce to mít pevné nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
--Ladas-- Vloženo 19. Září Sdílet Vloženo 19. Září Ahoj, píši o radu ohledně výstražné zvukové signalizace. Po zapojení klíčků v zapalování na druhou polohu se mě nahodile stává ( cca každé 5-8 otočení klíčkem, nebo start), že se ozve varovné pípnutí. Nezobrazí se na budíku žádná varovná kontrolka a ani na diagnostice není hlášena žádná závada? Nějaký tip, zkušenost jak toto odstranit? Děkuji za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.