Behe Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Zdravím, někde jsem vytrousil takovej ten plastovej čep, na kterým je zavěšený plato. Plato sice drží i na jednom, ale znáte to. Hledal jsem na netu, ale nikde jsem na tento díl nenarazil. Nevíte někdo prosím kód nebo odkaz, kde čep koupit? Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Zajdi to autorizovanyho servisu. Stoji myslim do 100 Kč. Nekde se to tady uz resilo, ale nemuzu to najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 malo by to byť toto.. číslo 191867775A 01C ...cena cca 1€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 tak tak , jinak ze začatku vyroby to měnili ze zaruky, ja už byl 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Behe Vloženo 25. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2012 No stojí to 9 korun, to snad ještě zvládnu Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.