Richter Josef Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Zdar superbáci, dnes jsem jel s rodinou do Hradce a asi po 10 km jízdy jsem se divil, že auto jede nějak těžce. Nejdříve jsem myslel jestli to není turbo, ale když jsem zastavil v kopci, tak auto stalo i na neutrál jako by byla zatažená ručka. Tak jsem auto vypnul a po zapnutí to opět začalo jet pomaleji a pomaleji. Naštěstí byl už kopec dolů tak jsem vypnul zapalování a dojel až k baráku na neutrál a jelo to v pohodě, jen jsem dobržďoval ručkou. Dal jsem to do servisu, že se na to podívá a teď mě to vrátil s tím, že možná bude rozbitý válec brzdy ? No auto jsem projel... jede, ale cítím že je to pořád malinko zadrhnuté...kouknul jsem i na kola a zjistil že neměli ani sundaný kola...to je mě teda divný. Nevíte někdo co by to mohlo dělat? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 to si zase servis namazne kapsu, kdyz staci jen sundat kola vytahnout trmeny ocistit od rzy popripade je natrit barvou na trmeny nechat uschnout a nasadit prace na pul dne. jeste kdyz jsi stim jel a sahnes na kola tak zjistis, ktere je horke a to ti brzdilo, kdyby byl valec poskozen tak ti to nebrzdi s brzdicim jsem se nesetkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 zdarec mužete nekdo poradit za jizdy se rosvítí kontrolka signalizace ruční brzdy zataženo chvílisvití + signalizace ,pak přestane .auto nijak nepřibržduje - je tamnake čidlo ??? začlo delat cca před měsícem od te doby se to stavačasteji pozoruji to když nedam auto přec noc do garage auto ma v hrbu200000 rok 2007 nemuže byt málo brzdove kapaliny ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Se podívej, kolik jí tam je ne? Mohl by to být i spínač kontrolky ruční brzdy, je přímo u ručky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 tak ruční brzda snad nemá nic společného s brzdovkou takže tím to asi nebude,ale jinak samozřejmě jak píše SUP1 se koukni.Nicméně určitě tam musí být nějaký spínač protože když ručku zatáhneš tak ti přece svítí na palubáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 (editace) Tak to jsi možná trochu na omylu. No já to na SUPu sice ještě neřešil, ale třeba na mladý autě (VW polo) je kontrolka na hladinu brzdovky a ručku stejná. Prostě když měla málo brzdovky, rozsvítila se jí kontrolka brzd, jako kdyby měla zataženou ručku. Tak to má prostě VW, ruku do ohně za to nedám, ale možná to má sub stejně. A pokud nemá maxidot, tím spíš Editováno: 21. Únor 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supr Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 (editace) kouknu se a dam vědet jak to dopadlo ,moc dík za typ maxidot nemam Editováno: 22. Únor 2013, autor: supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.gr Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Zdar superbáci, dnes jsem jel s rodinou do Hradce a asi po 10 km jízdy jsem se divil, že auto jede nějak těžce. Nejdříve jsem myslel jestli to není turbo, ale když jsem zastavil v kopci, tak auto stalo i na neutrál jako by byla zatažená ručka. Tak jsem auto vypnul a po zapnutí to opět začalo jet pomaleji a pomaleji. Naštěstí byl už kopec dolů tak jsem vypnul zapalování a dojel až k baráku na neutrál a jelo to v pohodě, jen jsem dobržďoval ručkou. Dal jsem to do servisu, že se na to podívá a teď mě to vrátil s tím, že možná bude rozbitý válec brzdy ? No auto jsem projel... jede, ale cítím že je to pořád malinko zadrhnuté...kouknul jsem i na kola a zjistil že neměli ani sundaný kola...to je mě teda divný. Nevíte někdo co by to mohlo dělat? Děkuju Mě auto pořád brzdilo a zjistil jsem, že se mi špatně vrací posilovač. Poznáš to tak, že nohou tlačíš zespodu na pedál. Když se to auto uvolní, je problém tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.