SPD13TDI Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 (editace) reálná spotřeba u tohoto motoru z vlastní zkušenosti je 7-8L, na extra dlouhých cestách (itálie - čr) jsem jel lehce pod 6L, jinak problémy se zvýšenou spotřebou na bejvalý oktávě tak lambda sondy odcházijou jak na běžícím páse (a ta udělala hodně litříků navíc), časem pak komplet výfuk. Tenhle motor je hodně úrdžbovej, doporučuji vyměnit aspoň za 66kw TDI, jede líp, za menší spotřebu a oproti AEE je bezúdržbový (moje 81kw + chip na 103kw má 12let a na motoru se nikdy nic neopravovalo) Editováno: 12. Říjen 2012, autor: SPD13TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubek 1.6 55kw Vloženo 18. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Ahoj, nevíte jestli může mít vliv na jízdu a na spotřebu prasklé sběrné výfukové potrubí mezi prvním a druhým válcem?A může to mít i zvýšenou spotřebu paliva? Popřípadě vysvětlit proč....Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Samozřejmě. Nejen, že to může mít, ale ono to má vliv! I prasklý vlnovec má vliv na spotřebu auta. Netěsní to jak má, nejsou správné tlaky, .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubek 1.6 55kw Vloženo 18. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 ve svodech jsou důležité tlaky?To jsem nevěděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.