Přejít na obsah

Voda v motore

Jan Tabko

Doporučené příspěvky

Pri výmene tesnenia vpredu pod svieckami som si všimol pri vybratí krytu motora kvapocky vody, pri tom sa mi stráca voda do chladica v nádržke cca 0,2-0,4 l na 600km..Kadial môže presakovat voda do motora?..Všimol som si aj vodu na víčku na dolievanie oleja ktorá sa objavila cca 2 týždne dozadu..Pri výmene tesnenia (neviem ako sa presne volá)toho čo je pod svieckami a drzia ho 4 šrubky mi presakoval olej nie len cez tesnenie ale aj cez tie gumove podložky čo cez nich idú šrúby..Dajú sa kúpiť samostatne a vymeniť?Dakujem za odpoved..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No že máš sem tam kapky vody v motoru neznamená že se ztrácí z nádobky...na dolévacím víčku to je běžné.

A ztrácení vody z nádobky? Může ti to utíkat někde ve spoji. Nám na Favoritu utíkala voda u topení...Ale tak malinko že to nebylo poznat při nastartovaném motoru.

Takže jsme trošku vodní okruh natlakovali a hned jsme měli jasno.

Vodu v motoru poznáš i podle oleje...

Odkaz ke komentáři

Dakujem za odpoved..Unikala mi voda v termostate,no ten som vymenil a teraz ani kvapocka, skontroloval som hadice aj chladic no nic nevidno..Prekvapila ma hlavne ta skvrna na viecku takej bielej až sivej farby..Pred dvoma tyzdnami tam nebola..A mal som aj vodu na vicku..a tie tesnenia na šrubky sa ako volaju popripade daju sa bezne kupit?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...