Publikováno Září 27, 201213 r Chlapi mozte mi niekto poradit ake napatie vam ukazuje alebo ma ukazovat predny aj zadny senzor pri nezatazeni? Pre motor 1,9tdi 96kw automat ak to je nejaky rozdiel. Diky za pomoc.
Září 27, 201213 r To je těžká otázka, protože správné hodnoty jsou různé. Obvykle 2,3 až 2,7V. Takže seřídíš světla s pomocí regloskopu - ve VAGu si zatím připravíš, že to má být ta poloha, kterou se naučí regulace jako základní - a pak dokončíš základní nastavení. No a v měřených hodnotách pak uvidíš nějaké Volty - viz nahoře. Ale přesně to nelze říct - to záleží na tom, jak jsi světla seřídil.
Listopad 12, 201212 r Autor Potreboval by som len hodnoty kolko mate Voltov v prednom a zadnom senzore bez zatazenia. Troska to mam rozstelovane. Kto by to kukol najde to vo Vagu - regulacia svetlometov - merane hodnoty Upraveno Listopad 12, 201212 r od tomasmu
Leden 30, 20169 r Už dvakrát jsem měnil přední čidlo úrovně. Můžu pro to něco udělat aby mi to tam pořád neoxidovalo máte nějakou radu?
Leden 31, 20169 r Je dobré suché mazivo na řetězy (normálně na motorky) - nepustí vodu dovnitř a zárovněň se na něj nelepí bordel Neboj se to stříkat pravidelně a hojně
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.