tomasmu Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 Chlapi mozte mi niekto poradit ake napatie vam ukazuje alebo ma ukazovat predny aj zadny senzor pri nezatazeni? Pre motor 1,9tdi 96kw automat ak to je nejaky rozdiel. Diky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 To je těžká otázka, protože správné hodnoty jsou různé. Obvykle 2,3 až 2,7V. Takže seřídíš světla s pomocí regloskopu - ve VAGu si zatím připravíš, že to má být ta poloha, kterou se naučí regulace jako základní - a pak dokončíš základní nastavení. No a v měřených hodnotách pak uvidíš nějaké Volty - viz nahoře. Ale přesně to nelze říct - to záleží na tom, jak jsi světla seřídil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 12. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 (editace) Potreboval by som len hodnoty kolko mate Voltov v prednom a zadnom senzore bez zatazenia. Troska to mam rozstelovane. Kto by to kukol najde to vo Vagu - regulacia svetlometov - merane hodnoty Editováno: 12. Listopad 2012, autor: tomasmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danofon Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Už dvakrát jsem měnil přední čidlo úrovně. Můžu pro to něco udělat aby mi to tam pořád neoxidovalo máte nějakou radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. leden 2016 Sdílet Vloženo 31. leden 2016 Je dobré suché mazivo na řetězy (normálně na motorky) - nepustí vodu dovnitř a zárovněň se na něj nelepí bordel Neboj se to stříkat pravidelně a hojně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.