Publikováno Září 29, 201212 r Ahoj, možná blbá otázka. Nemám vzadu madla, tak si říkám, že bych si je dokoupil. Vzadu mám jen záslepky, zřejmě na šrouby. Takže na přidělání madla asi sundat krytky a přišroubovat madla, ne? A proto se chci zeptat jaké koupit. Mají totiž klasické a sklopné. Asi bych radši sklopné, páč cenově jsou zhruba stejně a potom další otázka, jestli je jedno na jakou stranu, jestli to je stejný nebo se musí koupit levé a pravé Nikde jsem nenašel, že by to nějak rozlišovali. Pouze barevně, buď šedé nebo černé. Díky za odpovědi
Září 29, 201212 r žeby tieto?? http://nahradne-diely.autovia.sk/predam-stropne-madla-skoda-skoda-fabia-77619
Září 30, 201212 r Autor Jj, to jsou ony už mám objednáno z AMD autodíly, pán mi psal, že tam má šedivé sklopné a že jsou obě stejný, akorát se otočí takže už jsou pomalu na cestě ke mě Já ve Fabii mám sklopné jen u spolujezdce, jinde madla nemám takže jsem spíš nevěděl, jak vypadá klasické nesklopné madlo
Září 30, 201212 r Autor Jiri92: vím já? Maverick: tak to ty nesklopný budou asi do Felicie no nee, mě šlo o to, že jsem našel zadní sklopné Fabia a pak jen název "zadní madlo Fabia" .. tak jsem si nebyl jistý a radši jsem se zeptal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.